Ayda Kutay Kimdir? Osmanlı torunuyla sevgili mi? Abdülhamid'in torunları kimler?

Ayda Kutay Kimdir? Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre Ayda Kutay ile Abdülhamid'in torununun sevgili olduğu konuşuluyor. TİKTOK fenomeni Ayda Kutay'ın hayatı ve kimle sevgili olduğu konusu araştırılmaya başlandı. İşte Ayda Kutay kimdir? Osmanlı torunuyla sevgili mi? Abdülhamid'in torunları kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

Ayda Kutay Kimdir? TİKTOK fenomeni Ayda Kutay'ın hayatı ve kimle sevgili olduğu konusu araştırılmaya başlandı. Sosyal medyada ortaya atılan iddialara göre Ayda Kutay ile Abdülhamid'in torununun sevgili olduğu konuşuluyor. İşte Ayda Kutay kimdir? Osmanlı torunuyla sevgili mi? Abdülhamid'in torunları kimler? Merak edilen detaylar haberimizde...

AYDA KUTAY KİMDİR? OSMANLI TORUNUYLA SEVGİLİ Mİ?

Sevgilisi hakkında hiç bir bilgi bulunmamaktadır.

1998 yılında İstanbul’da dünyaya Ayda Kutay kova burcudur. Doğum yerinin bir çok kaynakta aslen Malatya olduğu iddia edilmektedir, ancak doğruluğu netlik kazanmadığı için İstanbul olarak belirtilmiştir.

Boyu 1.72 cm, kilosu ise 49’dur. Anne ve babasından ayrı olarak yaşantısını sürdüren ünlü isim sıkı bir sosyal medya kullanıcısıdır. 2018 yılı itibariyle instagram sosyal medya hesabında takipçi sayısı 143 Bin civarındadır.

Özellikle dudak dolgusu ve dövmeleri ile takipçileri tarafından büyük beğeni ile karşılanmaktadır.

Sıkça eski hali ve estetik yaptırdığı gibi konular ile gündeme gelen Kutay yaptığı makyajlar ilede takipçileri tarafından ilgi ile takip edilmektedir.

Eğitim hayatını İstanbul Bilgi Üniversitesinde sürdürdüğü belirtilmektedir. Bahar Çelebi, Tuna İpek, Öykü Berkan, Rızacan Durmuş, Mira İpek, Alihan Kalkan, Okan Öcal, Veysel Demir, Öznur Garip ve daha bir çok fenomen isimle arkadaştır

Ayda Kutay Kimdir? Osmanlı torunuyla sevgili mi? Abdülhamid'in torunları kimler? ile ilgili etiketler Osmanlı TikTok ayda kutay kimdir?
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.