AYD: Yerel televizyonlar da resmi ilanlardan yararlanmalı

39 maddelik "Basın Kanunu'yla Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi meclise sunuldu. Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yerel televizyon kanallarının da resmi ilanlardan yararlanması gerektiğini ifade etti.

39 maddelik "Basın Kanunu'yla Diğer Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Teklifi" meclise sunuldu.

Kamuoyunda sosyal medya yasası olarak bilinen dezenformasyonla mücadeleye ilişkin yasa teklifinin Meclis'e sunulmasıyla düzenlemede yer alacak değişiklikler merak ediliyor.

Teklifle internet haber siteleri süreli yayınlar kapsamına alınıyor. Meclise sunulan düzenlemeye ilişkin bir açıklama yapan Anadolu Yayıncılar Derneği Başkanı Sinan Burhan, yerel televizyon kanallarının da bu düzenlemede yer alarak resmi ilanlardan yararlanması gerektiğini söyledi.

Burhan, şu anda 50 civarında yerel kanal bulunduğunu, yerli ve milli medya olan Anadolu medyasının da desteklenmesi gerektiğini belirtti.

AYD: Yerel televizyonlar da resmi ilanlardan yararlanmalı ile ilgili etiketler Anadolu Yayıncılar Derneği sinan burhan yerel televizyon kanalları Resmi ilanlar

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.