Aycan Yanaç'dan bikinili pozlarına gelen eleştirilere yanıt!

Survivor yarışmasıyla adını duyuran Aycan Yanaç, sosyal medya hesabından paylaştığı bikinili pozlarına gelen eleştiriler için "Tepkiler umurumda değil" diyerek resti çekti.

Survivor 2020'nin en dikkat çeken isimlerinin başında gelen Aycan Yanaç, yarışmadan elendikten sonra çıktığı tatille konuşulmaya devam ediyor. Sosyal medya hesabından peş peşe bikinili pozlarını paylaşan Yanaç, gelen tepkilerin ardından sessizliğini bozdu.

"KİMİN NE DEDİĞİ UMRUMDA DEĞİL"

Survivor yarışmacılarından oyuncu Mert Öcal ile Bebek'te görüntülenen Aycan Yanaç, bikinili pozlarına gelen eleştiriler için "Ben beğendiğim fotoğrafları paylaşıyorum bu aralar tatildeydim çok bikinili fotoğraf paylaştım diye tepki aldım. Ama bu benim profilim olduğu için kendi hoşuma gittiği için paylaşıyorum. Kimin ne dediği çok umurumda olmuyor" dedi.

Aycan Yanaç'dan bikinili pozlarına gelen eleştirilere yanıt!

Aycan Yanaç'dan bikinili pozlarına gelen eleştirilere yanıt! ile ilgili etiketler Survivor bikinili fotoğraf aycan yanaç
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.