Aycan Yanaç kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne?

Aycan Yanaç kimdir, sevgilisi kim herkes tarafından merak ediliyor. Survivor 2020 yarışmasında gösterdiği performans ile sevilen isim Aycan Yanaç kimdir, sevgilisi kim detayları ile haberimizde.

Aycan Yanaç kimdir, sevgilisi kim merak ediliyor. Uzun aradan sonra ünlü futbolcu Aycan Yanaç Demet ve Alişan ile Sabah Sabah programına konuk oldu. Daha önceden katıldığı Survivor yarışması ile büyük bir başarı elde eden Aycan Yanaç’ın hayatını araştırdık. İşte Aycan Yanaç kimdir, sevgilisi kim detayları ile haberimizde.

Aycan Yanaç kimdir, sevgilisi kim?

Aycan Yanaç 21 Kasım 1998 yılında Almanya'nın Nürnberg kentinde göçmen olarak yaşayan anne ve babanın kızıdır. Abisi de kendisi gibi futbol ile ilgilenmektedir. Geçtiğimiz sene Survivor 2020 yarışmasına katılarak kendini geniş kitlelere tanıtmıştır.

Aycan Yanaç ALG Spor takımı forvet pozisyonunda oynamakta olan Alman-Türk profesyonel kadın futbolcudur. İlk olarak 2015'te Türkiye 19 yaş altı kadın millî futbol takımında forma giydikten sonra,  2018 yılından itibaren Türkiye kadın millî futbol takımını temsilini sürdürmektedir.

Aycan Yanaç kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne?

Aycan Yanaç, genelde forvet pozisyonunda bulunmaktadır. Temmuz 2015'te SpVgg Greuther Fürth kulübüne transfer olan Yanaç, 2014-15 ve 2015-16 sezonlarında 11 maç oynayan millî futbolcu, üç gol atmayı başarmıştır. 2016 yılında Nürnberg'e geri dönerek 28 Ağustos 2020 tarihinde ALG Spor takımı ile sözleşme yapmıştır.

Türkiye 19 yaş altı kadın millî futbol takımında olan Yanaç, millî formayla ilk maçına, 4 Ağustos 2015'te "UEFA Gelişim Turnuvası" maçı kapsamında Bosna Hersek'e karşı oynamıştır.

7 Nisan 2018'de Estonya ile oynanan dostluk maçı için ilk kez Türkiye kadın millî futbol takımı kadrosuna dahil olmuştur.

Aycan Yanaç’ın Fenerbahçe'de forma giyen genç futbolcu Okan Turp'a karşı bazı duygular belesdiği ve genç futbolcunun nişanlanma haberini alınca bir hayli üzüldüğü iddia edildi.

Instagram adresi ne?

Ünlü futbolcu Aycan Yanaç’ın Instagram adresine @aycanyanac kullanıcı ismi ile ulaşabilirsiniz.

Aycan Yanaç kimdir, sevgilisi kim? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler aycan yanaç kimdir sevgilisi kim kaç yaşında nerelidir Instagram adresi ne
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.