Ayça Ayşin Turan'dan evlilik iddialarına yanıt: O sadece senaryoydu!

Star TV ekranlarında yayınlanan Ada Masalı adlı dizide Alp Navruz ile birlikte başrollerde oynayan Ayça Ayşin Turan haklarında çıkan evlilik iddialarına açıklık getirdi. Final bölümünde gelinlik ve damatlık giyen ikilinin son sahne sonrasındaki evlilik iddiaları magazin gündemini epeyce meşgul etmişti.

Etiler’de menajeriyle görüşen Ayça Ayşin Turan, final yaparak ekranlara veda eden Ada Masalı dizisindeki partneri Ada Masalı ile adı aşk dedikodularına karışmış ve hatta ikilinin evlenecekleri bile iddia edilmişti.

Basın mensuplarının kendisini beklediğini görünce toplantıya ara vererek dışarıya çıkan Ayça Ayşin Turan, "Yağmur yağıyor, bekleyip ıslanmanızı istemedim" dedi. 'En İyi Romantik Komedi Kadın' ödülüne layık görülen Turan, Altın Kelebek’te ödül alması konusunda "Güzeldi. Gurur vericiydi" açıklamasını yaptı.

Ayça Ayşin Turan'dan evlilik iddialarına yanıt: O sadece senaryoydu!

Yeni proje hazırlıkları olduğu konusuna da değinen Turan, "Kanal D'nin sevilen dizisi Camdaki Kız'da rol alacağınız söyleniyor" sorusunu da "Camdaki Kız için haberi siz yaptınız. Ben bilmiyorum, sizden öğrendim. Güzel proje, vaktim olunca bakabiliyorum. Bugün bir toplantımız var. Bir şeyler var, görüşüyoruz" ifadelerini kullandı.

Ada Masalı finalinde partneri Alp Navruz ile adı aşk dedikodularına karışan Turan, “Evlenmedim tabi ki. O senaryoydu zaten” dedi. Muhabirlerin aşk hakkındaki ısrarlı sorularına rağmen ilişkisi hakkında konuşmak istemeyen Turan, “Her şey çok güzel. Hava da güzel, bakın yağmur falan yağıyor” sözleriyle, konuyu değiştirdi.

Ayça Ayşin Turan'dan evlilik iddialarına yanıt: O sadece senaryoydu! ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz evlilik adalı masalı Camdaki Kız
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.