Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yeni filmi nerede yayınlanacak? İşte yanıtı!

Son dönemlerin çok sevilen iki oyuncusu Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yeni bir film projesinde başrolde yer alacağı haberi bir süre önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Seni İnandır isimli filmin yayınlanacağı yer açıklanmamıştı. Bu soru nihayet yanıt buldu.

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç, bayram tatilinin hemen sonrası yeni projeleri Sen İnandır filmi için sete çıkacak. İki başarılı oyuncu sete çıkmak için gün sayarken filmin çekimleri için hazırlıklarda son aşamaya gelindi. Bu arada filmin nerede yayınlanacağı da belli oldu.

Buna göre iki ünlü oyuncunun yer alacağı Sen İnandır isimli film Netflix’te izleyiciyle buluşacak. Filmin ne zaman yayınlanacağıyla ilgili ise açıklama yapılmadı. TAFF Pictures tarafından çekilecek filmin konusuyla ilgili de bir bilgi bulunmuyor.

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yeni filmi nerede yayınlanacak? İşte yanıtı! 2

Murat Saraçoğlu’nun yönetmenliğini yaptığı filmin senaryosunu ise Selen Bağcı yazdı. Kadroda yer alan isimler arasında Naz Çağla Irmak ile Çağrı Çıtanak da bulunuyor. Filmde Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’a usta isimler Yıldız Kültür ve Zerrin Sümer eşlik edecek.

Ayça Ayşin Turan ve Ekin Koç’un yeni filmi nerede yayınlanacak? İşte yanıtı! ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Ekin Koç
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.