Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilişkisinin bitme nedeni ortaya çıktı! Sevgilisini tatilde aldattı

11 Aralık 2021 tarihinde yayımlanan 25. bölümü ile final yapan Ada Masalı dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan oyuncu çift Ayça Ayşin Turan (29) ile Alp Navruz (32) ayrıldı. Yılın ilk günlerinde birlikteliklerini ilan eden ikilinin ilişkisini ihanet bitirdi. Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz sosyal medyadan birbirlerini silerek ayrılık haberlerini doğruladı.

Final yapan Ada Masalı dizisinin başrollerinde yer alan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz yeni bir aşka yelken açmıştı. Aynı dizide rol alan ve arkadaşlıkları zaman içinde aşka dönüşen çift, birlikteliklerini sosyal medya hesaplarından paylaşım yaparak ilan etmişlerdi.

Navruz, Turan ile birlikteliğini "Gerçekten o kadar çok şey yazılıyor ki, Ayça ile beraber şaşırarak okuyoruz. Şöyle söyleyeyim; güzel bir arkadaşlık kurduk, güzel bir partnerlik yaptık, iş olarak da arkadaş olarak da. Onun dışında farklı boyutta denemeye başladık, devam ediyoruz. Şu an gayet güzel gidiyor, mutluyuz" şeklindeki sözleriyle herkese duyurmuştu.

BİRBİRLERİNİ SİLDİLER


Son olarak oyuncu çift ilişkilerindeki krizle gündeme geldi. Yaklaşık bir yıldır aşk yaşayan ve ayrıldıkları konuşulan Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz önceki gün birbirlerini Instagram'da takipten çıkardılar. İkili ayrıca birlikte çekilen aşk fotoğraflarını da sildi. Ayrılığın perde arkasındaki detaylar ise duyanları şoke etti!

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilişkisinin bitme nedeni ortaya çıktı! Çeşme tatilinde sevgilisini aldattı


BOKS SALONUNDAKİ KADINLARLA YAKINLAŞTI

Takvim Saklambaç'ta yer alan habere göre; Ayça Ayşin Turan, yaklaşık bir ay önce Alp Navruz'un Etiler'deki ünlü bir AVM'nin alt katında bulunan bir boks salonunda birkaç farklı güzelle flörtleştiğini öğrendi. Bu dedikodu üzerine sevgilisiyle görüşmeme kararı alan güzel oyuncu, biraz daha derinlere inince ihanetin daha eskilere dayandığını öğrendi.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilişkisinin bitme nedeni ortaya çıktı! Çeşme tatilinde sevgilisini aldattı

TATİLDE SEVGİLİSİNİ ALDATTI

İddiaya göre Alp Navruz, Ayça Ayşin Turan'ı Ağustos ayında gittiği Çeşme tatilinde aldattı. Oyuncu Ümit Kantarcılar ve bir otel sahibinin de olduğu arkadaş grubu ile gündüz bir beach'te eğlenen Navruz, burada bir güzelle yakınlaştı. Gündüz başlayan yakınlaşma, gece devam etti. Alp Navruz ve gizemli güzel, geceyi yanlarındaki arkadaşlarına ait otelde noktaladılar.

EBRU ŞAM'I DA ALDATMIŞTI...


Bu şok olayı Alp Navruz ile ortak dostlarından yeni öğrenen Ayça Ayşin Turan da her gururlu kadın gibi ihaneti affetmedi ve ilişkisini geri dönmeyecek şekilde noktaladı. Navruz'un yaklaşık 1.5 yıl aşk yaşadığı Ebru Şam'ı da aldattığı iddia edilmişti.

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz neden ayrıldı? Sevgilisini kimle aldattı?

Ayça Ayşin Turan ile Alp Navruz ilişkisinin bitme nedeni ortaya çıktı! Sevgilisini tatilde aldattı ile ilgili etiketler Ayça Ayșin Turan Alp Navruz Aldatma
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.