Ayça Ayşin Turan Altın Kelebek'te ağlattı!

47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde Yılın En iyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu Ayça Ayşin Turan oldu. Güzel oyuncu ödülünü babasına adadı. Yaptığı konuşmayla herkesin gözlerini doldurdu.

Ayça Ayşin Turan Altın Kelebek ödülüne damga vurdu. Bu yıl 47'ncisi düzenlenen Pantene Altın Kelebek Ödülleri Zorlu PSM'de düzenlendi. Görkemli törende ödüller sahiplerini buldu.

Yılın En İyi Romantik Komedi Dizisi Kadın Oyuncusu seçilen Ayça Ayşin Turan Altın Kelebek ödülünü babasına adadı. Güzelliği ve şıklığıyla da çok konuşulan oyuncu yaptığı konuşmayla törendeki herkesin gözlerini doldurdu.

Ayça Ayşin Turan, Altın Kelebek Ödülleri 2021'de yaptığı konuşmayla törene katılanların gözlerini doldurdu. Kısa bir zaman önce babasını kaybeden Turan, annesine seslenerek şunları söyledi:

"Beni bu ödüle layık gören herkese teşekkür ederim. Başta Kerem Çatay olmak üzere bürün Ada Masalı ekibine teşekkür ederim. Bana hep destek olan partnerim Alp Navruz'a teşekkür ederim. Anneme... Ben bir ay önce babamı kaybettim ödülümü ona adıyorum. Benimle hep gurur duyardı, gururla izlerdi şu anda gururla izlediğini biliyorum. Ödülü babama adıyorum."

Ayça Ayşin Turan Altın Kelebek'te ağlattı! ile ilgili etiketler Altın Kelebek Ayça Ayșin Turan ayça ayşin turan altın kelebek Pantene Altın Kelebek Ödülleri
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.