Aybüke Pusat ve Furkan Andıç sevgili mi? Aybüke Pusat kimdir?

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç sevgili mi? Magazin dünyasında konuşulan Furkan Andıç ve Aybüke Pusat'ın aşk yaşadığı iddia ediliyor. Aybüke Pusat ile Furkan Andıç, havaalanında objektiflere yakalandı. Peki Aybüke Pusat kimdir? Detaylar haberimizde...

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç sevgili mi? Her Yerde Sen' dizisinde Aybüke Pusat ile Furkan Andıç birlikte rol aldı. Dizi kısa bir süre sonra final yaptı. İkilinin ise aşk yaşadığı iddia edildi. Andıç ve Pusat havaalanında objektifler tarafından görüntülendi. Peki Aybüke Pusat kimdir?

Furkan Andıç'ın, ‘Her Yerde Sen’ dizisinde birlikte rol aldığı Aybüke Pusat ile yakınlaştığı iddia edilmiş ve bunun üzerine Dilan Çiçek, arkadaşı Aybüke’yi silmişti. Ünlü oyuncular Dilan Çiçek Deniz ile Furkan Andıç, yaklaşık 1 yıl önce ayrılmışlardı.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç sevgili mi? Aybüke Pusat kimdir?

Andıç ve Pusat’ın ilişki yaşadığına dair haberler önceki güne kadar iddia olarak kalmıştı. Rol gereği iki aşığı canlandıran çiftin, dizileri final yaptıktan sonra birlikte tatile çıkması aşk iddialarını yeniden alevlendirdi. Dizileri son bulan ikili havaalanında birlikte görüntülendi. Birlikte fotoğrafları ortaya çıkan Andıç ve Pusat'ın, tatile gittiği iddia edildi.

AYBÜKE PUSAT KİMDİR?

20 Mayıs 1995 yılında Ankara’da dünyaya gelen Aybüke Pusat, Ankara Devlet Konservatuarı Bale Bölümü mezunudur. Aybüke Pusat’ın Türkiye gündemine oturması ise 2014 yılında düzenlenen Elidor Miss Turkey Güzellik Yarışması ile birlikte gerçekleşmiştir. 15 Mayıs 2014 tarihinde düzenlenen finallerde 3. seçilen Aybüke Pusat, yarışmanın ardından gelen oyunculuk tekliflerini değerlendirerek Medcezir adlı dizi ile oyunculuk kariyerine adım attı. Aybüke Pusat 2015 yılında ise O Hayat Benim isimli dizide Zeynep karakterini canlandırdı.

Şimdilerde Atv ekranlarında yayınlanmakta olan ve oyuncu kadrosunda Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Murat Aygen, Esra Dermancıoğlu, Boran Kuzum, Leyla Tanlar ve Mustafa Mert Koç’un yer aldığı Şahin Tepesi adlı dizide Verda karakterine hayat veren Aybüke Pusat, 1.72 metre boyunda, 50 kilo ve Boğa burcudur.

Aybüke Pusat ve Furkan Andıç sevgili mi? Aybüke Pusat kimdir? ile ilgili etiketler Furkan Andıç Aybüke Pusat havaalanı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.