Seni öldürende yoktur iman!

Batman'a bağlı Kozluk ilçesinde 9 Haziran 2017 tarihinde PKK'lı teröristlerin hain saldırısı sonucu şehit düşen 22 yaşındaki öğretmen Şenay Aybüke Yalçın'ın yüreklerde bıraktığı acı dinmiyor. Vefatının üçüncü yılında Aybüke öğretmen için birçok mesaj paylaşıldı.

Çorumlu olan Şenay Aybüke Yalçın, Edremit Kültür ve Sanat Derneğinde müzik eğitimi aldıktan sonra, Konya Necmettin Erbakan Üniversitesi Müzik Öğretmenliği Bölümü'nden mezun oldu.

Aybüke öğretmen, atandığı dönemde 'Öğretmen oldum ben' diyerek bu paylaşımı yapmıştı;

Seni öldürende yoktur iman!

Atandığı Kozluk Çok Programlı Anadolu Lisesinde müzik öğretmeni olarak göreve başlayan, Batman Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Müzik Bölümünde yüksek lisans da yapan Yalçın, 7 ay gibi kısa sürede hem meslektaşlarının hem de öğrencilerinin büyük sevgisini kazandı.

HAİN SALDIRIDA ŞEHİT DÜŞTÜ

Aybüke öğretmen, 9 Haziran 2017 günü büyük bir heyecanla öğrencilerine karnelerini verdikten sonra eve gitmek için okuldan arkadaşlarıyla ayrıldı.

Dönemin Kozluk Belediye Başkanı Veysi Işık'ın aracına yönelik PKK'lı teröristlerce düzenlenen saldırıda, bulunduğu araca isabet eden terör kurşunu ile ağır yaralanan Yalçın, kaldırıldığı Kozluk Devlet Hastanesinde müdahaleye rağmen şehit düştü.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN UNUTMADI

Cumhurbaşkanı Erdoğan da, şehit öğretmen için sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Erdoğan, paylaşımında, ''Şehadetinin 3. yılında, Batman'da terör örgütü tarafından alçakça katledilen öğretmenimiz #AybükeYalçın’ı rahmetle anıyorum.

Başta şehit öğretmenlerimiz olmak üzere, milletimizin refahına, ülkemizin kalkınmasına katkı sunan tüm eğitimcilerimizi saygıyla yâd ediyorum.'' ifadelerini kullandı.

Seni öldürende yoktur iman! - Resim : 2

 

Seni öldürende yoktur iman! ile ilgili etiketler Cumhurbaşkanı Erdoğan Şehit Sosyal Medya Batman Kozluk aybüke yalçın
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.