Ayasofya'nın ihtişamı şimdi ortaya çıktı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın "2020'nin taçlı yıldızıdır" dediği Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi içerisinde restorasyon için kurulan dev iskele söküldü. Tüm ihtişamı ortaya çıkan Ayasofya, namaza gelen cemaatle birlikte eşsiz manzaraya sahne oldu.

Geçtiğimiz Temmuz ayında müzeden camiye dönüştürülen Ayasofya'da kıldığı bir cuma namazı sonrasında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Ayasofya 2020'nin adeta taçlı yıldızıdır." ifadelerini kullanmıştı.

Ayasofya'nın ihtişamı şimdi ortaya çıktı

İSKELE KALDIRILDI

Bugün ise Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi içerisinde restorasyon için kurulan dev iskele sökülünce yapının tüm ihtişamı ortaya çıktı. Üst katından çekilen görüntülerde Ayasofya Camii yeni çehresiyle hayran bıraktı.

Ayasofya'nın ihtişamı şimdi ortaya çıktı - Resim : 2

86 YIL SONRA CAMİ OLDU

86 yıl sonra 24 Temmuz'da yeniden ibadete açılan Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi içinde bulunan ve ana kubbenin bir bölümünü kapatan dev iskele geçtiğimiz günlerde kaldırılmıştı. İskelenin kalkmasıyla Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi ana bölümü tüm ihtişamı ile ortaya çıktı.

Ayasofya'nın ihtişamı şimdi ortaya çıktı - Resim : 3

Ayasofya'nın ihtişamı şimdi ortaya çıktı ile ilgili etiketler cami Ayasofya Cumhurbaşkanı Erdoğan Ayasofya Camii
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.