Tarihe tanıklık edecek 2 okuyucumuz belli oldu!

SuperHaber, İstanbul dışında yaşayan iki okuruna tarihe tanıklık etme fırsatı sunma sözü vermişti... 24 Temmuz'da cami olarak açılışı yapılacak olan Ayasofya'da davetlimiz olarak ilk namaza katılacak 2 şanslı okurumuz belli oldu. SuperHaber'in Twitter hesaplarını takip eden ve çekilişe katılan Nursena Şahin ve Serpil Karaoğlan, İstanbul'da misafirimiz olacak! Okurlarımız Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan öncülüğünde gerçekleşen bu tarihi olaya ekibimizle birlikte tanıklık edecek

Ayasofya'nın Danıştay kararı ile yeniden ibadete açılmasının ardından, Diyanet İşleri Başkanlığı'na devredilen Ayasofya-i Kebir Camii'nde 86 yıl sonra cemaatle ilk namaz 24 Temmuz Cuma günü kılınacak.

Bu çerçevede, Ayasofya Camii içinde kılınacak namaz ve resmi program için 1453 kişiye davet gönderildi. Ayrıca resmi program dışında Sultanahmet Meydanı'nda vatandaşlar da toplu namaz kılacak.

AYASOFYA ETKİNLİĞİ

SuperHaber de İstanbul dışında yaşayan ve bu tarihi ana tanıklık etmek isteyen, ancak şehir dışında olduğu için buna fırsat bulamayan okurları için  Ayasofya-i Kebir Camii ziyaret organizasyonu düzenledi.

Tarihe tanıklık edecek 2 okuyucumuz belli oldu!

Okurlardan büyük ilgi gören bu kampanyaya binlerce mesaj ile katılım sağlandı! Çekiliş sonucunda Nursena Şahin ve Serpil Karaoğlan isimli okurlarımız İstanbul'da misafirimiz olma hakkını kazandı.

Okurlarımızı tebrik ediyor ve İstanbul'da tarihi namaza tanıklık etmek için buluşmayı sabırsızlıkla bekliyoruz!

Tarihe tanıklık edecek 2 okuyucumuz belli oldu! - Resim : 2


Tarihe tanıklık edecek 2 okuyucumuz belli oldu! - Resim : 3

 

Tarihe tanıklık edecek 2 okuyucumuz belli oldu! - Resim : 4

Tarihe tanıklık edecek 2 okuyucumuz belli oldu! ile ilgili etiketler SuperHaber Twitter Ayasofya çekiliş
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.