Ayasofya'da kadınlar namaz kılabilir mi?

Ayasofya'da kadınların namaz kılıp kılamıyacağı merak konusu oldu. Bu tarihi ana tanıklık etmek isteyen kişiler için araştırdık. Ayasofya'da kadınlar namaz kılabilir mi?

Ayasofya'da kadınların namaz kılıp kılamayacağı soruları şimdiden sorulmaya başlandı. 86 yıl sonra tekrardan camiiye çevirilen Ayasofya'da ki ilk cuma namazı için heyecan dorukta. Bu büyük gün için Ayasofya'da hummalı çalışmalar sürüyor. Halı döşemesi büyük ölçüde tamamlanırken, bahçede de platform ve çim çalışmaları devam ediyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan geçtiğimiz Cuma günü cami çıkışında yaptığı açıklamada 1000-1500 kişilik bir katılımın olacağını söyemişti. Erdoğan, daveti Diyanet İşleri başkanı Ali Erbaş'ın yapacağını bildirmişti. Erdoğan, bahçede ise, binlerce kişinin önlemlere uyarak namaz kılacağın bildirmişti.

AYASOFYA'DA KADINLAR NAMAZ KILABİLİR Mİ?

Ayasofya'da kadınların da Cuma namazına katılımının sağlanması için özel bir alan verilecek. Kadınlar Cuma namazını bu alanda kılacak.

Ayasofya'da kadınlar namaz kılabilir mi? ile ilgili etiketler Ayasofya namaz Ayasofya Camii kadınlar kılabilecek mi
GÜNÜN VİDEOSU

Sur Belediyesi'nde DEM Partililerden büyük skandal! Atatürk ve Erdoğan'a hakaret ettiler...

DEM Partili yöneticiler Sur Belediyesi makamında bulunan Mustafa Kemal Atatürk ve Erdoğan'ın fotoğraflarını işaret ederek hakaret etti. "Kaldırın bu kebrağların (p...venklerin) fotoğraflarını" sözlerini sarf eden DEM Partililer büyük tepki çekti.