Ayasofya'da cuma namazını Erdoğan mı kıldıracak?

Ayasofya'yı yeniden ibadete açan kararı veren Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a hem alimlerden hem de sosyal medyadaki birçok kişiden 24 Temmuz'da cuma namazını Ayasofya'da siz kıldırın çağrısı geldi. Bu çağrılara katılan isimlerden biri de Bediüzaman Said-i Nursi'nin son vekili Hüsnü Bayramoğlu oldu. “24 Temmuzda namazı sizin kıldırmanızı istiyoruz” diyen Bayramoğlu'na Erdoğan'ın yanıtı ise ise "O kadar da değil" oldu. İşte Erdoğan ile Bayramoğlu'nun tarihi kararın gecesi yaptığı konuşma.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Bediüzzaman'ın son vekili Hüsnü Bayramoğlu arasında yaşanan diyaloğu gazeteci Recep Yeter sosyal medya hesabından "Başkan @RTErdogan
Bediüzzaman’ın son vekili Hüsnü Bayramoğlu ile Ayasofya Camii sevincini paylaştı. Erdoğan “24 Temmuzda namazı sizin kıldırmanızı istiyoruz” diyen H.B’na gülerek “O kadar da değil” cevabı verdi. Bayramoğlu, herkesin beklentisi bu dedi." sözleri ile paylaştı.

Ayasofya'da cuma namazını Erdoğan mı kıldıracak?

Bu arada sosyal medyada 24 Temmuz'da Ayasofya'da kılınacak cuma namazını Cumhurbaşkanı Erdoğan kıldırması için çağrı yağdı. 

#cumayıreiskıldırsın etiketi vatandaşlardan gelen yoğun destek mesajları ile Türkiye'nin gündemine oturdu...

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan, 24 Temmuz'da Cuma namazını kıldırması için yapılan çağrılardan bazıları....

Ayasofya'da cuma namazını Erdoğan mı kıldıracak? - Resim : 2

Ayasofya'da cuma namazını Erdoğan mı kıldıracak? - Resim : 3

Ayasofya'da cuma namazını Erdoğan mı kıldıracak? - Resim : 4

Ayasofya'da cuma namazını Erdoğan mı kıldıracak? ile ilgili etiketler Ayasofya 24 Temmuz Hüsnü Bayramoğlu Bediüzzaman cuma namazı #cumayıreiskıldırsın

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.