Ayasofya'da çıplak poza soruşturma! Gelmezse yakalanacak...

Ayasofya'da çıplak poz veren ve Kapadokya'da Türk Bayrağı'nın üzerine yatan Belçikalı manken Marisa Papen hakkında soruşturma başlatıldı.

2018 yılında Türkiye'ye gelen Belçikalı manken Marisa Papen'in Ayasofya, Kapadokya, Eminönü ve Boğaz'da çekilen çıplak fotoğraflarını ilk olarak SuperHaber ortaya çıkarmıştı.

Papen'in fotoğrafları nedeniyle bazı vatandaşlar hakkında savcılığa şikayette bulunmuştu.

Bunun üzerine Marisa Papen hakkında İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Bürosu "hayasızca haraketlerde bulunmak" ve "Devletin egemenlik alametlerini alenen aşağılama" suçlarından soruşturma başlattı.

Ayasofya'da çıplak poza soruşturma! Gelmezse yakalanacak...

Soruşturmada, Marisa Papen'in kimlik bilgilerinin tespiti istendi. Kimlik bilgilerinin tespitinin ardından Papen'in ifadesinin alınması için işlemler başlatılacağı, gerekirse hakkında yakalama kararı çıkarılabileceği öğrenildi.

TEPKİLERE NEDEN OLMUŞTU

Kudüs'te ve Mısır'da kutsal sayılan topraklarda verdiği pozlardan ötürü tutuklanmış ve sonra para cezasıyla serbest kalan Papen, 2018'de Türkiye'ye gelerek Ayasofya'da tesettüre girip çarşafını kaldırarak çıplak poz vermiş ve Kapadokya'da da Türk Bayrağı'nın üstüne yatmıştı. Papen'in bu fotoğrafları büyük tepkilere neden olmuştu.

Ayasofya'da çıplak poza soruşturma! Gelmezse yakalanacak... ile ilgili etiketler Ayasofya soruşturma Çıplak marisa papen
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.