Cumhurbaşkanı torununu da getirdi

Ayasofya Camii, 86 yıl aradan sonra bugün cuma namazıyla beraber ibadete açıldı. Türkiye’nin dört bir yanından gelen on binlerce vatandaş alanda bayram coşkusu yaşadı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, bu tarihe ana tanıklık etmesi için torununu da Ayasofya Camii'sine getirdi.

Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerifi bugün kılınacak cuma namazı ile ibadete açıldı. Koronavirüs (Covid-19) tedbirleri dolayısıyla cami içerisindeki ara bölmelerde yaklaşık bin kişi namaz kıldı.

Cumhurbaşkanı torununu da getirdi

İlk namazı kılmak için seccadeleriyle birlikte gelen on binlerce vatandaş Ayasofya önüne bekledi. Türkiye’nin dört bir yanından gelen on binlerce vatandaş alanda bayram coşkusu yaşadı.

Cumhurbaşkanı torununu da getirdi - Resim : 2

"BÜYÜK SEVİNÇ İÇERİSİNDEYİM"

15 Temmuz gazisi Sebahattin Ünal, “Bugünü gözyaşları ile tarif etsem azdır. Çok büyük sevinç içerisindeyim. 15 Temmuz’da dört tane mermi yedim. Ama Ayasofya’nın müze olması kadar beni rahatsız etmedi. Şu an cami olmasının mutluluğunu yaşıyorum. Bugün cuma, Müslümanların bayramı, Ayasofya’nın cami olması ise ikinci bayramı" dedi.

Cumhurbaşkanı torununu da getirdi - Resim : 3

"TÜRKİYE ESKİ TÜRKİYE DEĞİL"

Türk milletine zaferin nasip olduğunu söyleyen Mustafa Tekin, “Allah bu millete zafer nasip etti. Burası camiydi müze oldu. Şimdi tekrar cami oldu çok şükür. Yunanistan oradan kuduruyor. Türkiye, eski Türkiye değil. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun” şeklinde konuştu.

Cumhurbaşkanı torununu da getirdi ile ilgili etiketler Ayasofya ayasofyanın açılışı ibadet cuma namazı
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.