Ayasofya müezzini İbrahim Çoban kimdir?

Ayasofya müezzinleri belli oldu. Tarihi güne bir gün kala müezzin İbrahim Çoban Ayasofya Camii'nde görevlendirildi. Peki Ayasofya müezzini İbrahim Çoban kimdir?

Ayasofya müezzini İbrahim Çoban kimdir? Uzun tartışmaların ardından tekrardan camii olarak kullanıma acılacak olan Ayasofya'nın ilk cuma namazı için büyük heyecan sürüyor. Bu büyük gün için geri sayım sürerken, açılışa bir gün kala Ayasofya Camii'nin müezzinleri atandı. Ayasofya Camii'ne 2 imam 5 müezzin atandı.

İBRAHİM ÇOBAN KİMDİR?

Diyanet İşleri'nin yaptığı atamayla Ayasofya Cami'ye müezzin olarak atanan İbrahim Çoban daha önce Sultan Ahmet Cami'de aynı görevi üstleniyordu.

Ayasofya'nın Camii olmasıyla birlikte Diyanet İşleri Başkanlığı, İbrahim Çoban'ı Ayasofya'nın 5 müezzininden birisi olarak görevlendirdi.

Ayasofya müezzini İbrahim Çoban kimdir?

AYASOFYA CAMİİ'NİN MÜEZZİNLERİ

Sultanahmet Camii Müezzini Mehmet Hadi Duran, Sultanahmet Camii Müezzini İbrahim Çoban, İstanbul Kadıköy Selamiçeşme Camii Müezzini Şükrü Asıleren, İstanbul Emirgan Camii İmam Hatibi Alpcan Çelik, Beyazıt Camii Müezzini Rıdvan Akbaş.

Kur'an-ı Kerim tilavetlerinin ardından Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, okunan hatimlerin ve surelerin duasını yapacak. Ayasofya Camii’ne atanan imam ve müezzinler de belli oldu:

- Prof. Dr. Mehmet Boynukalın (imam)

- Ferruh Muştuer (imam)

- Bünyamin Topçuoğlu (imam)

- Mehmet Hadi Duran (müezzin)

- İbrahim Çoban (müezzin)

- Şükrü Asıleren (müezzin)

- Alpcan Çelik (müezzin)

- Rıdvan Akbaş (müezzin)

Ayasofya müezzini İbrahim Çoban kimdir? ile ilgili etiketler İmam Ayasofya Camii müezzin atanma İbrahim Çoban
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.