Ayasofya kedisi Gli'den kötü haber! Son sağlık durumu nasıl?

Ayasofya’nın sembol isimlerinden biri olan kedi Gli’den üzücü haber geldi. Bölgede yaşanan yoğunluk nedeniyle strese girerek grip olduğunu gözlemlenen Ayasofya kedisi Gli’nin son sağlık durumu ise şimdiden merak edilmekte. Gli’nin son sağlık durumu nasıl? İşte detaylar…

Ayasofya’da doğup büyüyen ve daha sonrasında da oraya gelen ziyaretçilerin ilgi dağı haline gelen kedi Gli’nin sağlık durumu ile ilgili yeni gelişmeler yaşanıyor. Sağlık durumunun oldukça kötüye gittiği Gli’nin 16 yaşında olduğu kaydedildi.

Ayasofya’nın sembolü olan 16 yaşındaki Kedi Gli'nin sağlık durumunun iyi olmadığı belirtilirken 16 yaşında bir kedinin bunun insan yaşıyla 81'e denk geldiği de hatırlatıldı. Veterinere götürülen Kedi Gli'nin durumunun pek iyi olmadığı dile getirilirken "İyi dileklerinizi bekliyor" ifadelerine yer verildi.

Ayasofya kedisi Gli'den kötü haber! Son sağlık durumu nasıl?

Ayasofya kedisi Gli'den kötü haber! Son sağlık durumu nasıl? ile ilgili etiketler Ayasofya Ayasofya kedisi gli sağlık durumu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.