Ayasofya-i Kebir Camii’nde bayram heyecanı: Binlerce kişi akın etti!

Kurban Bayramı namazı için binlerce vatandaş, Ayasofya-i Kebir Camii'ne akın etti. Namazdan önce camiinin içi dolarken, içeriye giremeyen vatandaşlar yanlarında getirdikleri seccadeleriyle avluda bayram namazını eda etti.

Kurban Bayramı namazı için binlerce vatandaş Ayasofya-i Kebir Camisi'ni doldurdu.

Sabah namazı ile birlikte artmaya başlayan Ayasofya-i Kebir Camisi'ndeki kalabalık, bayram namazı saatinin yaklaşmasıyla avluya taştı. Camii içerisinde yer bulabilmek için saatler öncesinden Ayasofya-i Kebir Camisi'ne gelen vatandaşlar avluyu ve çevresini tamamen doldurdu.

Ayasofya-i Kebir Camii’nde bayram heyecanı: Binlerce kişi akın etti!

CAMİ AVLUSU DA DOLDU TAŞTI

Kurban Bayramı namazını Ayasofya-i Kebir Cami-i Şerif’inde kılmak isteyen vatandaşlar sabahın erken saatlerinden itibaren camiyi doldurmaya başladı. Kısa sürede caminin içi dolarken, içeriye sığmayan vatandaşlar yanlarında getirdikleri seccadeler ile Ayasofya Meydanı’nda bayram namazını kıldı.

Camiye giden çeşitli bölgelerde kurulan güvenlik noktalarında da yoğunluk oluştu.

Ayasofya-i Kebir Camii’nde bayram heyecanı: Binlerce kişi akın etti! - Resim : 2

Ayasofya-i Kebir Camii’nde bayram heyecanı: Binlerce kişi akın etti! - Resim : 3

Ayasofya-i Kebir Camii’nde bayram heyecanı: Binlerce kişi akın etti! ile ilgili etiketler Ayasofya cami Kurban Bayramı namaz
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.