Ayasofya dijital halı nasıl imza atılır?

Ayasofya Camii’nin ibadete açılması için Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından başlatılan 1 milyon dijital halı için imza kampanyası büyük ilgi görmekte.

Danıştay tarafından Ayasofya için son bir karar beklenirken Ayasofya Camii’nin ibadete açılması için Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) tarafından 1 milyon dijital halı için imza kampanyası başlatıldı.

1934 yılında alınan karar doğrultusunda Danıştay 10. Dairesine açılan davanın duruşması resmen son buldu. 15 gün içerisinde bu kararın açıklanmasının sonrasında Ayasofya Camii'nin ibadete açılıp açıklamayacağı da netlik kazanacak. Gençler ise toplumsal desteğini göstermek adına Türkiye Gençlik Vakfı (TÜGVA) 1 milyon imza kampanyası başlattı.

DİJİTAL İMZA NASIL ATILIR?

Ayasofya Camii'nin açılması için gençlerin toplumsal desteğini göstermek adına TÜGVA'nın düzenlediği 'Ayasofya'nın dijital halısını' ilmek ilmek örüyoruz ve 'Hedef 1 milyon imza" sloganıyla başlatılan kampanyaya http://sevdamizidokuyoruz.com adresinden imza atarak destek verilebileceği kaydedildi.

TÜGVA'nın başlattığı imza kampanyasına sosyal medya üzerinden hem de kampanyanın sitesi üzerinden büyük bir destek olduğu gözlerden kaçmadı.

Ayasofya dijital halı nasıl imza atılır? ile ilgili etiketler Ayasofya Dijital halı tügva
GÜNÜN VİDEOSU

Bomba CHP-DEM Parti işbirliği itirafı: Kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler!

CHP'nin ittifak ortağı DEM Parti'nin Zeytinburnu'nda CHP listelerinden seçime giren Meclis Üyesi, DEM'li adayları tanıtarak ittifaka ilişkin itiraflarda bulundu. DEM Partililerin "Zeytinburnu'nda belediye başkan adayları çıkarmadık çünkü kazanamayacaktık. Bizim kazancımız olan Meclis üyelerimizi CHP listesinden aday gösterdik. Bunlar kazandıktan sonra istifa edip DEM Parti'ye geri dönecekler" sözleri gündeme bomba gibi düştü.