Ayasofya cami oldu mu? Ayasofya yarın 10 Temmuz ibadete açılacak mı?

Ayasofya'nın cami olacağı konusunda Danıştay'dan açıklama beklenirken Abdulkadir Selvi'den son dakika açıklaması geldi. Ayasofya'nın yarın 10 Temmuz Cuma gününden ibadete açılacağı iddia edildi.

Usta gazetecilerden biri olan Abdulkadir Selvi, Ayasofya konusunda kesin kararın yarın 10 Temmuz 2020 Cuma gününde açılacağını söyledi. Ayasofya’nın artık cami olacağı ve ibadete açılacağını belirtti.

Danıştay 10. Dairesi tarafından Ayasofya’nın cami olma kararı beklenirken Abdulkadir Selvi bu konuda kesin karar olarak yarını işaret etti. Selvi, sosyal medyada dolaşan Ayasofya haberlerinin ardından araştırmalar yaptığını ve Danıştay’ın yarın 10 Temmuz Cuma gününde kesin kararını açıklayacağını ifade etti.

Ayasofya cami olarak ibadete açılacağı yönünde son haberleri aldığını belirten Selvi, asıl önemli noktanın Danıştay 10. Dairesi’nin bu milletin 86 yıldır beklediği kararı olumlu yönde aldığına işaret etti.

AYASOFYA YARIN 10 TEMMUZ AÇILACAK MI?

Selvi açıklamasında Danıştay tarafından alınacak olan kararın ardından imzalarında atılmasıyla 10 Temmuz Cuma gününde ibadete açılabileceğini belirtti.

Ayasofya cami oldu mu? Ayasofya yarın 10 Temmuz ibadete açılacak mı? ile ilgili etiketler Ayasofya Danıştay Abdulkadir Selvi
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.