Ayancık dehşeti yaşıyor: İlçeye sadece havadan ulaşım sağlanıyor!

Batı Karadeniz son yılların en büyük sel felaketini yaşıyor. Kastomonu'nun yanı sıra Sinop'tan da korkunç görüntüler gelmeye devam ediyor. Selden en çok etkilenen ilçe olan Ayancık'ta köprüler yıkıldı, yollar çöktü. 12 bin kişinin yaşadığı ilçeye sadece havadan ulaşım sağlanıyor.

Son yılların en büyük sel felaketini yaşayan Sinop’un Ayancık ilçesinde köprüler yıkıldı, yollar çöktü. İlçe merkezine girişler tamamen kapandı. 12 bin kişinin yaşadığı ilçeye sadece havadan ulaşım sağlanıyor.

İşte selin ne kadar şiddetli olduğunu gözler önüne seren, NTV drone kamerası görüntüleri…

Ayancık dehşeti yaşıyor: İlçeye sadece havadan ulaşım sağlanıyor!

Ayancık dehşeti yaşıyor: İlçeye sadece havadan ulaşım sağlanıyor! - Resim : 2

Ayancık dehşeti yaşıyor: İlçeye sadece havadan ulaşım sağlanıyor! - Resim : 3

Ayancık'taki son durumu Cumhurbaşkanı Erdoğan açıkladı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün yaptığı açıklamada "Selden etkilenen Ayancık Devlet Hastanesindeki hastaların tamamı diğer hastanelere nakledilmiş veya evlerine ulaştırılmıştır. Öğrenci yurtları hazır tutulmaktadır. Yolların ve köprülerin hasar görmesi nedeniyle ulaşımı aksayan yerler için alternatif güzergahlar üzerinde Karayollarımız çalışmaktadır. Elektrik kesintisi yaşayan yerlere enerji akışı için çalışmalar sürüyor. Su kesintisi yaşanan yerlerdeki altyapı onarım çalışmaları da hemen başlatılmıştır. Haberleşmenin kesintisiz sürmesi için mobil istasyonlar gönderilmiştir" ifadelerini kullandı.

Ayancık dehşeti yaşıyor: İlçeye sadece havadan ulaşım sağlanıyor! ile ilgili etiketler Ayancık Sinop Sel (Doğa olayı)

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.