"Ayaklarını ben ısıtırım, soğanları ben doğrarım"

Oyuncu Nurgül Yeşilçay, 6 yıldır birlikte olduğu yapımcı sevgilisi Necati Kocabay’dan nasıl evlilik teklifi aldığını anlattı.

Nurgül Yeşilçay, BeStyle dergisinin yeni sayısı için objektif karşısına geçti. Rol aldığı “Gülperi” dizisinin gidişatından mutlu olduğunu söyleyen Yeşilçay, özel hayatıyla ilgili de bilinmeyenleri anlattı.

"Ayaklarını ben ısıtırım, soğanları ben doğrarım"

Uzun süredir birlikte olduğu Kocabay ile evlenecekleri haberleriyle sık sık gündeme gelen oyuncu, sevgilisinden nasıl bir evlilik teklifi aldığını anlattı.

"Ayaklarını ben ısıtırım, soğanları ben doğrarım" - Resim : 2

 ŞARKILI TEKLİF

Yeşilçay, “Bir sabah evdeyiz, benim için yaptığı müzik listesini açtı. Dinliyoruz, gayet normal rutinlerimize devam ediyoruz, sabah kahvesi falan... Bir şarkı çıktı birden. Aaa! Onun sesi! Bana özel şarkı bestelemiş! Şarkı şöyle, sıkı durun! ‘Benimle evlenmen lazım. Ömür boyu ayaklarını ben ısıtırım. Soğanları ben doğrarım. Seni hiç ağlatmam, hep güldürürüm. Sımsıkı sarılırım. Benimle evlenmen lazım...’ Çok romantikti bir andı. Aşkım benim” diye konuştu.

"Ayaklarını ben ısıtırım, soğanları ben doğrarım" - Resim : 3

"Ayaklarını ben ısıtırım, soğanları ben doğrarım" - Resim : 4

Nurgul Yeşilçay, oğlunu Osman Nejat ile sevgilsiyle tanıştırmıştı.

"Ayaklarını ben ısıtırım, soğanları ben doğrarım" - Resim : 5

 

 

"Ayaklarını ben ısıtırım, soğanları ben doğrarım" ile ilgili etiketler Nurgül Yeşilçay
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.