Ayakkabıcılar 26-29 Ekim'de Konya'da Nobel Mastershoes Uluslararası Ayakkabı Fuarı'nda buluşuyor

26-29 Ekim'de Konya'da başlayacak olan Nobel Mastershoes Uluslararası Ayakkabı Fuarı'nın lansman toplantısı gerçekleşti. Bayır Diamont Otel'de düzenlenen toplantıda konuşan Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Erhan Çelik Konya'nın ayakkabı üretiminde yalnızca Türkiye'nin değil, dünyanın parlayan yıldızı olduğunu ifade etti. İşte detaylar...

6-29 Ekim'de Konya'da başlayacak olan Nobel Mastershoes Uluslararası Ayakkabı Fuarı'nın lansman toplantısı gerçekleşti.

Ayakkabıcılar 26-29 Ekim'de Konya'da Nobel Mastershoes Uluslararası Ayakkabı Fuarı'nda buluşuyor

Nobel Expo Uluslararası Fuarcılık A.Ş. Yönetim Kurulu başkanı Erhan Çelik yaptı. Çelik, ‘Konya’da Nobel şirketler grubu olarak, 3 yıldır bulunduklarını söyledi.

İzmir’de gerçekleşen shoes export uluslararası ayakkabı ve çanta fuarının ilk organizasyonunda Konya’nın da içinde olduğunu söyleyen Çelik,

“İzmir’de gerçekleşen uluslararası ayakkabı fuarının bel kemiği Konya’ydı. Çünkü Konya ayakkabı üretiminde yalnızca Türkiye’nin değil artık dünyada da parlayan bir yıldız. Master Shoes Uluslarası Ayakkabı Fuarı’nın tohumlarını atmak için bir araya geldiğimiz de sadece Konya için değil, Konya’daki ayakkabı üreticilerine yurt dışı özellikle Rusya’yla ilgili sürprizlerimiz olacak” dedi. Kazanmaktan çok kazandırmak odaklı olduklarını belirten Çelik, “Rusya'da ki en önemli fuarlardan olan izmailovo fuarına hiçbir Türk firması giremiyor. Master shoes fuarına katılan katılımcılardan alınacak ön taleple Rusya Moskova'da Konya güzergâhı açacağız” diye konuştu. 

Konya Ayakkabıcılar Odası Başkanı Muhammet Acar,  bir yıl önce göreve geldiklerine dikkat çekerek, “Bu süreç içerisinde ayakkabı sektörünün ve Konya’nın tanıtılması adına birçok adım attık. Bu adımın başında ilk olarak sektörü ve Konya’yı içerisine alan bir tanıtım filmi hazırladık. Bu film Türkiye’nin yanı sıra dünyada birçok ülkede izlendi” dedi.

Seçim sürecinde esnafımıza verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz diyen Acar, “Konya’nın ve ayakkabı sektörünün ihracattaki payını artırmak için çalışmalarımıza devam ediyoruz. Bunların başında tanıtım ve fuar geliyor. Düzenleyeceğimiz bu fuar, sektörün yeni pazarlara açılmasında önemli rol üstlenecek. Ciddi döviz girdisi sağlayacak” ifadelerini kullandı.


Ayakkabıcılar 26-29 Ekim'de Konya'da Nobel Mastershoes Uluslararası Ayakkabı Fuarı'nda buluşuyor ile ilgili etiketler ekonomi Konya
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.