Ayağı takılan Adanalı kebapçı çekim için götürdüğü kuzuyu bin 650 metreden düşürdü

Cihangir Korkmaz isimli Adanalı kebapçı, çekim yapmak için gittiği Gülek Kalesi’nde ayağının takılması sonucu elindeki kuzuyu uçurumdan aşağı düşürdü. Korkmaz'ın kuzuyu masasın üzerine koymak isterken yanlışlıkla bin 650 metreden düşürdüğü o anlar sosyal medyada kısa sürede viral oldu.

Uzun yıllardır Adana'da kebapçılık yapan Cihangir Korkmaz, sosyal medyayı kullanarak Adana Kebabının tanıtımı için yoğun çaba harcıyor. Ülkenin tarihi ve turistik mekanlarında Adana Kebap yapan Cihangir Korkmaz, son olarak Mersin’in Tarsus ilçesinde bulunan deniz seviyesinden bin 650 metre yukarıda olan Gülek Kalesi’ne gitti.

Ayağı takılan Adanalı kebapçı çekim için götürdüğü kuzuyu bin 650 metreden düşürdü


Uçurumun kenarında duruyor hissi veren kalede kuzu çevirme yapmak isteyen Korkmaz, aracından çıkarttığı kuzuyu uçurumun kenarına götürdü. Tam uçurum kenarına geldiğinde ayağı takılan Korkmaz, çekim yapmak için masasının üzerine koymaya çalıştığı sırada kuzuyu bin 650 metreden düşürdü. Kameraların kayıtta olduğu o anları Korkmaz, sosyal medyadan paylaştı. Görüntü kısa sürede binlerce yorum aldı.

Ayağı takılan Adanalı kebapçı çekim için götürdüğü kuzuyu bin 650 metreden düşürdü - Resim : 2

''DÜŞÜNDÜĞÜMÜZ İLE YAPTIĞIMIZ BİR OLMADI''


İhlas Haber Ajansı’na konuşan Cihangir Korkmaz, “Biz her ay düzenli olarak Adana’nın kültürünü tanıtmak için tarihi ve turistik yerlere gidiyoruz. Bu sefer de Gülek Kalesi’ne çıkmaya karar verdik. Kuzu çevirme yapacaktık. Ancak düşündüğümüz ile yaptığımız bir olmadı. Tam kuzuyu götürürken ayağım takıldı ve kuzu elimden aşağı düştü. O anki korkuyla kuzumuz gitti. Çekimde yarım kaldı ve geri dönüp kuzu aldık” diye konuştu.

Ayağı takılan Adanalı kebapçı çekim için götürdüğü kuzuyu bin 650 metreden düşürdü - Resim : 3

 

Ayağı takılan Adanalı kebapçı çekim için götürdüğü kuzuyu bin 650 metreden düşürdü ile ilgili etiketler Adana Mersin çekim Sosyal Medya Cihangir Korkmaz gülek kalesi

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.