Ayağı kayınca şelaleden düştü, derede boğuldu!

Bursa'da keyifli başlayan gece acı bitti. İnegöl ilçesinde arkadaşı ile birlikte alkol alan bir kişi dengesini kaybedip şelaleden düştü. 8 metre yükseklikten dereye düşen kişi boğularak hayatını kaybetti.

Acı olay, saat 22.00 sıralarında Bursa'nın ilçesi İnegöl'de bulunan Cerrah Mahallesi'ndeki şelalede meydana geldi.

Şelalenin başında arkadaşı N.P.(65) ile alkol almaya başlayan İsmail Demiralay (39), bir süre sonra ayağa kalktığı anda dengesini kaybederek aşağıya düştü. Yaklaşık 8 metre yükseklikten dereye düşen adam suda kayboldu.

Ayağı kayınca şelaleden düştü, derede boğuldu!

Arkadaşının düştüğünü gören N.P., durumu jandarma, 112 Sağlık ve İnegöl İtfaiyesi Arama Kurtarma ekiplerine bildirdi. İtfaiye ekiplerince yapılan aramada dereden çıkarılan İsmail Demiralay'ı gören sağlık çalışanı H.G., arkadaşı olduğunu fark edince büyük üzüntü yaşadı.

Ayağı kayınca şelaleden düştü, derede boğuldu! - Resim : 2

Demiralay, yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

İHA

Ayağı kayınca şelaleden düştü, derede boğuldu! ile ilgili etiketler Bursa şelaleden düştü derede boğuldu İsmail Demiralay

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.