Ay-yıldızlılardan kötü karne! Faroe Adaları'na karşı milliler diş geçiremiyor...

A Milli Takım, UEFA Uluslar C Ligi 1. Grup 6’ıncı maçında Faroe Adaları'na konuk oldu. Ev sahibi ekip karşılaşmadan 2-1 galip ayrıldı. Milliler geçmişte de rakibine diş geçirememişti.

UEFA Uluslar C Ligi'nde A Milli Takım grubun son maçında deplasmanda Faroe Adaları ile karşılaştı.

Sahadan 2-1'lik yenilgiyle ayrılan milliler ilk mağlubiyetiyle yüzleşirken grubu lider tamamlayarak B Ligi'ne yükseldi.

1 GALİBİTET, 1 BERABERLİK, 1 MAĞLUBİYET

Tarihinde Faroe Adaları ile üçüncü kez karşılaşan A Milli Takım, ilk kez rakibine yenildi. İki takım arasında oynanan üç maçın birini Türkiye, birini Faroe Adaları kazanırken bir maç da berabere bitti.

A Milli Takım, 1991 yılında rakibiyle deplasmanda hazırlık maçında karşılaşmış ve mücadele 1-1 sona ermişti. Böylece Türkiye, Faroe Adaları ile deplasmanda oynadığı iki maçtan da galibiyet çıkaramamış oldu.

Ay-yıldızlılardan kötü karne! Faroe Adaları'na karşı milliler diş geçiremiyor... ile ilgili etiketler Türkiye A milli futbol takımı faroe adaları uefa uluslar ligi Grup maçı
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.