Ay tutulmasından en çok hangi burçlar etkilenecek?

29 Haziran Pazartesi gününden itibaren pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasının etkilerini yoğun bir şekilde hissetmeye başlayacağız. Salı ve çarşamba günleri hırslı ve tutkulu olabilir, aklımıza koyduğumuzu kararlılıkla uygulamaya geçirebiliriz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 29 Haziran-5 Temmuz haftası burç yorumunda Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova ve Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı...

29 Haziran Pazartesi haftasına sosyal ve hareketli bir başlangıç yapabilir ve önemli görüşmeler gerçekleştirebiliriz. Hafta başından itibaren 5 Temmuz Pazar günü Oğlak burcunda gerçekleşecek Ay tutulmasının etkilerini yoğun bir şekilde hissedeceğiz. Gündemimizde ise aile ve maddi konular olabilir.

30 Haziran Salı ve 1 Temmuz Çarşamba günleri çok hırslı ve tutkulu olabilir, aklımıza koyduğumuzu kararlılıkla uygulamaya geçirebiliriz.

2 Temmuz Perşembe günü itibariyle Satürn retrosu Oğlak burcunda devam edecek. Eski hesaplaşmalar ve sınavlar yeniden karşımıza çıkabilir.

5 Temmuz Pazar sabahı, Ay tutulması Oğlak burcunda gerçekleşecek. Bu tutulma en çok Oğlak, Yengeç, Koç ve Terazi burçlarını etkileyecek. Gündemimide aile, kariyer ve maddi konularda önemli bitiş ya da başlangıç yapabiliriz.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman'ın 29 Haziran-5 Temmuz haftası burç yorumunun tamamı SuperHaber YouTube kanalında yayında...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Ay tutulmasından en çok hangi burçlar etkilenecek? ile ilgili etiketler Mine Ayman burçlar burç yorumu satürn retrosu

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.