Ay çekirdeği tarlasında dev obruk

Denizli'nin Çivril ilçesindeki bir ay çekirdeği tarlasında 20 metre çapında 5 metre derinliğinde obruk oluştu. Bölgede yaşayan çiftçiler obruğa traktör ya da iş makinesi düşmesinden endişe ediyor.

Denizli Çivril ilçesine bağlı Yakacık Mahallesi yakınlarındaki Elmalı mevkisinde bulunan Süleyman Çetin'e ait ay çekirdeği tarlasında obruk oluştu. Obruk, ay çekirdeği hasadı yapılırken fark edildi. İhbar üzerine tarlaya gelen jandarma ekipleri, 20 metre çapında 5 metre derinliğindeki obruğun çevresine güvenlik şeridi çekti. Bölgede yaşayanlar, görmeye geldikleri obruğu cep telefonlarıyla görüntülüyor.

Ay çekirdeği tarlasında dev obruk

"İLK KEZ GÖRDÜK"

Mahallede yaşayan Ömer Çavuş, ilk kez obruk gördüğünü ve tedirgin olduğunu söyleyerek, "Daha önce, obrukların Konya'da olduğunu duyardık. Buradaki hasat yapılırken, fark edilmiş.

Daha önce obruk görmedik. Bizi korkutuyor. İçine insan, traktör ya da iş makinesi düşebilir. Çok tehlikeli bir durum. Ne zaman nerede olacağını kestirmek çok zor" dedi.

Ay çekirdeği tarlasında dev obruk - Resim : 2

"ÜRETİCİLER KORKUYOR"

Serkan Akkoyun da bölgede mısır, ay çekirdeği ve elma hasatlarının başladığını ifade ederek, "Mahsullerin hasat zamanında üreticiler korkuyor. İlçemizde obruk oluştu, ilk kez gördük. Başka yerde olur mu bilmiyoruz. Çiftçiler korkudan araziye çıkamıyor" diye konuştu.

Ay çekirdeği tarlasında dev obruk ile ilgili etiketler Denizli Tarla Çivril obruk
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.