Ay, balık burcunda ilerliyor! 27 Ocak - 2 Şubat haftası burçları neler bekliyor?

Hafta sonu meydana gelen Kova burcundaki Yeni Ay’ın ardından, Ay Balık burcunda ilerliyor. Haftaya duygusal ve hassas bir başlangıç yapabiliriz. SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 27 Ocak - 2 Şubat haftasında Koç, Boğa, İkizler, Yengeç, Aslan, Başak, Terazi, Akrep, Yay, Oğlak, Kova, Balık burçlarını nelerin beklediğini anlattı.

Hafta sonu meydana gelen Kova burcundaki Yeni Ay’ın ardından, Ay Balık burcunda ilerliyor. Haftaya duygusal ve hassas bir başlangıç yapabilirsiniz. Bu hafta geçmiş konular gündeminizde olabilir.

Pazartesi ve salı günleri duygusallık ön plandayken, 30 Ocak Perşembe günü enerjiniz artabilir, daha cesur girişimlerde bulunabilirsiniz. Fakat ani durumlara ve tartışmalara dikkat etmelisiniz.

SuperHaber Astroloji yazarı Mine Ayman, 27 Ocak - 2 Şubat haftasında burçları nelerin beklediğini anlattı...

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

Ay, balık burcunda ilerliyor! 27 Ocak - 2 Şubat haftası burçları neler bekliyor? ile ilgili etiketler Mine Ayman 27 Ocak 2 Şubat burç balık burç yorumları astroloji tahmini
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.