Avusturyalı orta saha oyuncusu Peter Zulj, Başakşehir'de

Junior Fernandes, Bolingoli ve Mehmet Topal'la yollarını ayıran Medipol Başakşehir, 3. transferini Peter Zulj ile gerçekleştirdi. Turuncu-Lacivertli kulüp, Avusturyalı orta saha oyuncusu Peter Zulj ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Daha önce Şener Özbayraklı, dün de Lucas Lima Başakşehir'e transfer olmuştu.

Medipol Başakşehir, Lucas Lima'nın ardından bir transfer daha açıkladı... Turuncu-Lacivertliler Belçika ekibi Anderlecht'in Avusturyalı orta saha oyuncusu Peter Zulj ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

28 yaşındaki Zulj, geçen sezonun devre arasında kiralık olarak Göztepe’ye transfer olmuş ve Süper Lig'de çıktığı 16 maçta 4 gol, 2 asistlik performans göstermişti. Peter Zulj, EURO 2020 kadrosunda yer almıyor ama Avusturya Milli Takımı’nda da 11 kez forma giydi. Tecrübeli futbolcunun güncel piyasa değeri 2.5 milyon euro civarında...

Avusturyalı orta saha oyuncusu Peter Zulj, Başakşehir'de

3. TRANSFERİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Teknik direktör Aykut Kocaman yönetimindeki Başakşehir kulübü, yaz transfer döneminde Galatasaray'dan ayrılan Şener Özbayraklı ve Brezilyalı sol bek Lucas Lima'nın ardından 2. transferini gerçekleştirdi. Geçen sezon ortasında İrfan Can Kahveci transferinde takas olan Deniz Türüç ise resmi sözleşme imzalamıştı.

Avusturyalı orta saha oyuncusu Peter Zulj, Başakşehir'de ile ilgili etiketler Medipol Başakşehir lucas lima Peter Zulj
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.