Avusturya'dan skandal karar! Bakan Zeybekci'nin ülkeye girişi yasaklandı...

Avusturya'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'ye 15 Temmuz yasağı geldi. Avusturya Zeybekçi'nin 15 Temmuz etkinliğine katılmasına izin vermedi.

Avusturya'da Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekçi'ye 15 Temmuz yasağı geldi.

Avusturya'da 15 Temmuz darbe girişiminin yıldönümü nedeniyle yapılacak bir anma etkinliğine Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci'nin katılmasına izin verilmediği bildirildi.

Avusturya Dışişleri Bakanlığı'ndan bir sözcünün de konu ile alakalı "Avusturya Dışişleri Bakanı Sebastian Kurz'un Türk ekonomi bakanının ülkeye girişine izin vermediğini doğrulayabilirim" ifadelerini kullandığı iddia edildi.

TÜRKEŞ'E DE HOLLANDA YASAK KOYMUŞTU

Daha önce de aynı gerekçe ile Hollanda hükümeti Başbakan Yardımcısı Tuğrul Türkeş'in 15 Temmuz toplantılarına katılmak için ülkeye gelişinin hoş karşılanmayacağı belirtilmiş ve Türk hükümet yetkililerinin Hollanda'ya gelmesinin istenmediği ifade edilmişti... Bu karar üzerine Türkiye Hollanda'ya nota vermişti...

Avusturya'dan skandal karar! Bakan Zeybekci'nin ülkeye girişi yasaklandı... ile ilgili etiketler Nihat Zeybekci Avusturya Hollanda
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.