Avusturalyalı pop sanatçısı Sia çıplak fotoğrafını paylaşınca gündem oldu!

Çıplak bir şekilde balkonda olduğu sırada çekilen bir fotoğrafını hem Twitter hem de Instagram hesabından paylaşan Sia, "Birileri açıkça benim çıplak fotoğraflarımı fanlarıma satmaya çalışıyor" diye yazdı. Eline geçen çıplak fotoğrafını 3 milyondan fazla takipçisinin olduğu resmi Twitter hesabından paylaşan sanatçı, "Tasarruf edin, işte burada bedava" notunu düştü. Sia'nın çıplak fotoğrafı paylaşması sosyal medyada günün konusu haline geldi. Sia kimdir ve şarkıları nelerdir? Detaylar haberimizde...

Avustralyalı pop yıldızı Sia, kendisinin çıplak fotoğrafını çeken ve bunu 'sızdırma' tehdidiyle en yüksek fiyat verene satmaya hazırlanan bir paparazinin planını bozdu. Çıplak fotoğrafını Twitter'dan paylaştı. Eline geçen çıplak fotoğrafını 3 milyondan fazla takipçisinin olduğu resmi Twitter hesabından paylaşan Sia, "Tasarruf edin, işte burada bedava" notunu düştü. Sia'nın çıplak fotoğrafı paylaşması sosyal medyada günün konusu haline geldi. Sia kimdir ve şarkıları nelerdir? Detaylar haberimizde...

sia

Avustralyalı pop yıldızı Sia, kendisinin çıplak fotoğrafını çeken ve bunu 'sızdırma' tehdidiyle en yüksek fiyat verene satmaya hazırlanan bir paparazinin planını bozdu. Sia çıplak fotoğrafını Twitter'dan paylaştı.

sia_sansArlA

"ALIN BEDAVA"

Eline geçen çıplak fotoğrafını 3 milyondan fazla takipçisinin olduğu resmi Twitter hesabından paylaşan Sia, "Tasarruf edin, işte burada bedava" notunu düştü.

sia_kimdir

"ÇIPLAK FOTOĞRAFIMI SATMAYA ÇALIŞIYORLAR"

Çıplak bir şekilde balkonda olduğu sırada çekilen bir fotoğrafını hem Twitter hem de Instagram hesabından paylaşan Sia, "Birileri açıkça benim çıplak fotoğraflarımı fanlarıma satmaya çalışıyor" diye yazdı.

SİA KİMDİR?

Sia Kate Isobelle Furler 18 Aralık 1975 doğumludur. Sahne adıyla kısaca Sia, Avustralyalı şarkıcı ve söz yazarı. Müzik kariyerine 17 yaşındayken katıldığı caz-funk grubu Crisp ile adım attı. Crisp'in iki albümünün ardından 1997'de gruptan ayrıldı ve aynı yıl OnlySee adlı ilk solo albümünü yayınladı. Londra'ya yerleştikten sonra 2001'de ikinci albümü Healing Is Difficult'u piyasaya çıkardı."Taken for Granted" adlı single'ı ile İngiltere listelerinde ilk ona girmeyi başardı.

Sia Kate Isobelle Furler 18 Aralık 1975 doğumludur. Sahne adıyla kısaca Sia, Avustralyalı şarkıcı ve söz yazarı. Müzik kariyerine 17 yaşındayken katıldığı caz-funk grubu Crisp ile adım attı. Crisp'in iki albümünün ardından 1997'de gruptan ayrıldı ve aynı yıl OnlySee adlı ilk solo albümünü yayınladı. Londra'ya yerleştikten sonra 2001'de ikinci albümü Healing Is Difficult'u piyasaya çıkardı."Taken for Granted" adlı single'ı ile İngiltere listelerinde ilk ona girmeyi başardı.

Bu dönemde Zero 7 grubu ile çalışmalar yaptı. 2004'te üçüncü albümü Colour the Small One ve 2007'de konser albümü Lady Croissant'ı yayınladı. 2008'de Some People Have Real Problems adlı üçüncü albümüyle Amerikan Billboard 200 listesinde ilk 30'a girdi.Onu 2010'da We Are Born albümü izledi. O yıl Christina Aguilera'nın Bionic albümünde dört bestesiyle yer aldı.

sia-lyrics-1024x576

Furler, 2011'de David Guetta'nın "Titanium" ve Flo Rida'nın "Wild Ones" şarkılarında bu kez vokalleriyle yer aldı. Bu iki şarkıyla Amerikan Billboard Hot 100 listelerinde ilk ona girmeyi başardı. "Wild Ones", 2013 Grammy Ödülleri'nde En İyi Rap/Sung İş Birliği dalında Grammy'ye aday gösterildi. 2014 yılında çıkardığı ''Chandelier'' şarkısı ile 2014'e damgasını vurdu. Şarkı, Youtube'da 1 Milyarın üzerinde tık aldı. Klipte oynayan Maddie Ziegler'de uzun süre konuşuldu ve klipteki performansı çok beğenildi.

Ve ''Chandelier'' şarkısı, Sia'nın kariyerindeki en iyi şarkısı olarak herkesin hafızasına kazındı. Daha sonra çıkardığı '' Elastic Heart'' şarkısı da çok konuşuldu. Klibinde olay '' Chandelier'' şarkısında da oynayan Maddie Ziegler ile Shia LaBeouf yer aldı. Klipte pedofili olduğu öne sürüldü ancak Sia hemen Twitter üzerinden olaya açıklık getirdi ve şu cümleleri sarf etti: '' Bu video ile ilgili pedofili feryatlarını zaten bekliyordum. Tek söyleyebileceğim Maddie ve Shia'nın oynayabileceklerini düşündüğüm yegene iki oyuncu olduğu. #ElasticHeart nedeniyle rahatsız olan herkesten özür diliyorum. Tek niyetim duygusal bir içerik üretmekti, birilerini üzmek değil.'' Bunun üzerine klipte pedofili olmadığı, sadece bazı insanların olayı yanlış anladığı da anlaşılmış oldu.

Rihanna, Ne-Yo, Rita Ora, Celine Dion, Jessie J, Katy Perry, Britney Spears, Beyoncé ve Kylie Minogue için şarkılar yazdı. Kasım 2013'te The Marshall Mathers LP 2 albümündeki "Beautiful Pain" ve Ağustos 2014'te Shady XV albümündeki "Guts Over Fear" adlı parçalarda Eminem'e eşlik etti.

HASTALIKLAR ONU YILDIRAMADI

2010 yılında iptal etmek zorunda kaldığı bir turneden sonra bir tür otoimün hastalık olan Basedow hastalığından mustarip olduğunu açıklamıştı. Bunun yanında hızlı geçen gençliğinin onda bipolar bozukluk gibi bir mirası da olmuş.

DİSKOGRAFİ

OnlySee (1997)

Healing Is Difficult (2001)

Colour the Small One (2004)

Some People Have Real Problems (2008)

We Are Born (2010)

1000 Forms of Fear (2014)

This Is Acting (2016)

Avusturalyalı pop sanatçısı Sia çıplak fotoğrafını paylaşınca gündem oldu! ile ilgili etiketler sia çıplak fotoğraf sia kimdir şarkıları nelerdir
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.