Avustralya saldırganı Türk çıktı!

Avustralya'da bir seks işçisini öldürüp bir kadını da bıçaklayan saldırgan, Mert Ney isimli Kıbrıslı Türk çıktı.

Sydney Emniyet Müdürü Mick Fuller bu sabah düzenlediği basın toplantısında, 20 yaşındaki saldırganla ilgili bilgiler verdi, saldırıda "terör bağlantısı olduğunu düşünmediklerini" söyledi.

Fuller, 24 yaşındaki bir seks işçisini öldüren ve yakınlardaki bir otelde 41 yaşındaki bir kadını bıçaklayan Ney'in, 'daha fazla insanı öldürmek için' sokağa çıktığını belirtti.

Avustralya saldırganı Türk çıktı!

Ney'in "önemli bir suç sicili bulunmadığını" belirten Fuller, "Küçük hırsızlıklar ve çevresine tahribat gibi suçlar işlemiş. Ayrıca ailesiyle yaşadığı sorunlar nedeniyle küçük çaplı şiddet geçmişi var. Ailesi, polise Ney'in kayıp olduğunu bildirmiş" dedi.

Fuller, hastanede tedavi altına alınan Ney'i sorguladıktan sonra olayı daha iyi anlayabileceklerini belirtti.

Avustralya saldırganı Türk çıktı! - Resim : 2

Elindeki kanlı bıçakla bir arabanın üzerine çıkarak bağırdığı duyulan Ney'i olay yerindeki bazı kişiler ellerindeki sandalyeler ve süt şişesi kasalarıyla durdurmuştu.

News.com.au sitesinin haberine göre, Marayong adlı banliyöde büyüyen Ney bu ayın başlarında kendi isteğiyle bir ruh sağlığı merkezine gitti ve bazı testler yaptırdı.

Avustralya saldırganı Türk çıktı! ile ilgili etiketler Avustralya Türk İşçi
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.