Avustralya Açık finalinin adı Daniil Medvedev - Rafael Nadal... Şampiyon kim olacak?

Avustralya Açık yarı finalinde Stefanos Tsitsipas'ı 3-1 mağlup eden Daniil Medvedev adını finale yazdırdı. Dünya 2 numarası Rus raket üst üste 2. kez Avustralya Açık finali gördü. Geçen yıl finalde Djokovic'e kaybeden 25 yaşındaki tenisçi bu kez Rafael Nadal'la şampiyonluk maçına çıkacak. Medvedev geçen yıl Amerika Açık'ı kazanmıştı.

Avustralya Açık'ta tek erkeklerde 4 numaralı seribaşı Yunan raket Stefanos Tsitsipas, adını yarı finale yazdırdı.

Rod Laver Arena'da oynanan çeyrek final mücadelesinde Tsitsipas, 11 numaralı seribaşı İtalyan Jannik Sinner ile karşılaştı.

Toplam 2 saat 6 dakika süren maçta yakaladığı 4 servis kırma fırsatını da değerlendiren 23 yaşındaki Tsitsipas, rakibini 6-3, 6-4 ve 6-2'lik setlerle 3-0 yendi.

Yunan tenisçi, Avustralya Açık'ta 3, grand slam kariyerinde ise 5. kez yarı finale yükseldi.

Tsitsipas, yarı finalde Kanadalı Felix Auger-Aliassime'i 5 sette mağlu eden dünya 2 numarası Rus raket Daniil Medvedev ile karşılaştı.

Avustralya Açık yarı finalinde Stefanos Tsitsipas'ı 3-1 mağlup eden Daniil Medvedev adını finale yazdırdı.

Dünya 2 numarası Rus raket üst üste 2. kez Avustralya Açık finali gördü. Geçen yıl finalde Djokovic'e kaybeden 25 yaşındaki tenisçi bu kez Rafael Nadal'la şampiyonluk maçına çıkacak. Medvedev geçen yıl Amerika Açık'ı kazanmıştı.

Yunan sporcu, dünya 2 numarası Medvedev ile bugüne kadar oynadığı 9 maçın 7'sini kaybederken, Auger-Aliassime karşısında 7 maçın 5'inden galibiyetle ayrıldı.

 

 

Avustralya Açık finalinin adı Daniil Medvedev - Rafael Nadal... Şampiyon kim olacak? ile ilgili etiketler avustralya açık Daniil Medvedev Stefanos Tsitsipas
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.