Avustralya Açık finalinde bir seyirci maçın ortasında korta atladı!

Rafael Nadal ile Daniil Medvedev arasında oynanan Avustralya Açık finalinde bir seyirci maçın ortasında korta atladı. Tribünlerden korta inerek bir pankart açmak isteyen kişi yaka paça göz altına alındı. Kort işgali girişimi sırasında ikişer güvenlik görevlisi hemen yıldız tenisçilerin etrafını sararak koruma oluşturdu.

Amerikalı tenis yazarı Ben Rothenberg, o anları cep telefonu kamerasıyla görüntüledi. Maçın canlı yayını sırasında yaşanan bu olay, Eurosport tarafından ekrana yansıtılmadı.

İlk seti 6-2 kazanan dünya 2 numarası Daniil Medvedev, 2. sette 5-3 geriye düşmüştü. Dünya 6 numarası Nadal seti kazanmak için servis attığı sırada yaşanan bu olan İspanyol raketin konsantrasyonunu bozdu.

Eylemcinin Avustralya hükümetinin mevcut mülteci politikasını protesto etmeyi amaçladığı öğrenildi.

Seti bitirmeyi başaramayan Nadal, 5-3'te servis kırdırdı ve maçın kaderi değişti.

 

 

Avustralya Açık finalinde bir seyirci maçın ortasında korta atladı! ile ilgili etiketler Rafael Nadal avustralya açık 2022 avustralya açık Daniil Medvedev

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.