Avustralya Açık 2022'de ilk tur eşleşmeleri belli oldu: İşte Djokovic'in rakibi

Sezonun ilk Grand Slam turnuvası Avustralya Açık'ta ilk tur eşleşmeleri belli oldu. Vize krizi ile gündemde olmaya devam eden dünya sıralamasının bir numarası Novak Djokovic bir başka Sırp raket Miomir Kecmanovic ile eşleşti. Turnuvanın iki büyük favorisi ve 20'şer Grand Slam şampiyonluğu olan Nadal ve Djokovic yarı finele kadar karşılaşmayacak.

Novak Djokovic'in vize krizinin gölgesinde başlayacak Avustralya Açık'ta ilk ilk tur eşleşmeleri belli oldu. Sırp raket, vatandaşı Miomir Kecmanovic ile eşleşti.

Dünya klasmanının altıncı sırasındaki İspanyol yıldız Nadal ise Marcos Giron ile eşleşti. Ortaya çıkan eşleşmeye göre Djokovic ile İspanyol raket Nadal yarı finale kadar karşı karşıya gelmeyecek. Nadal, 2021 Fransa Açık'tan sonra ilk Grand Slam turnuvasında oynayacak. Öte yandan İsviçreli raket Roger Federer ise sakatlığı nedeniyle turnuvadan çekildiğini açıklamıştı.

İşte Avustralya Açık 2022'de tek erkekler eşleşmeleri:

Avustralya Açık 2022'de ilk tur eşleşmeleri belli oldu: İşte Djokovic'in rakibi

Kariyerinde 20 Grand Slam Şampiyonluğu bulunan Djokovic ile Nadal'ın Avustralya'da 21. şampiyonluğu alabilip alamayacağı merakla bekleniyor. Öte yandan heyecan yaratan bir başka unsur ise Djokovic'in 10. Avustralya Açık şampiyonluğunu alabilip alamyacağı. Öte yandan Sırp raketin mahkeme kararına rağmen vizesini kaybedip turnuvada oynayamama tehlikesi bulunuyor.

Avustralya Açık'ta kadınlar eşleşmesi de belli oldu. 1 numaralı seri başı Ash Barty kendi evindeki turnuvada ön elemeden gelecek bir tenisçiye karşı oynayacak. Naomi Osaka ise Belinda Bencic'e karşı ikinci tura çıkma savaşı verecek.

Avustralya Açık 2022'de ilk tur eşleşmeleri belli oldu: İşte Djokovic'in rakibi ile ilgili etiketler avustralya açık 2022 ilk tur eşleşme novak djokovic nadal
GÜNÜN VİDEOSU

30 bina ve 114 kişi tahliye edildi... Gaziosmanpaşa’da yaşanan toprak kayması kamerada!

Gaziosmanpaşa'da akşam saatlerinde meydana gelen toprak kayması nedeniyle bölgedeki 30 bina ve 114 kişi tahliye edildi. Toprak kaymasının yaşandığı anlar saniye saniye kameralara yansıdı.