Ünlü avukat Rahmi Özkan'dan kahreden haber! Acı gerçeği Müge Anlı duyurdu

atv'de ekrana gelen ve büyük bir ilgiyle izlenen Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sevilen avukatı Rahmi Özkan bugün programda yer almayınca sebebi merak konusu olmuştu. Programın sevilen ismi Rahmi Özkan'ın programa neden katılmadığını Müge Anlı açıkladı. Rahmi Özkan’ın ablası Melahat Güney'in hayatını kaybettiği ortaya çıktı. Kardeşinin ölümüyle yıkılan Özkan'ın bir süre programda olamayacağı konuşuluyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı, programın açılışında canlı yayınına her gün katılan avukat Rahmi Özkan'ın bir süre aralarında bulunamayacağını açıkladı. Özkan'ın ablasının öldüğü ortaya çıktı.

RAHMİ ÖZKAN'IN ABLASI MELAHAT GÜNEY VEFAT ETTİ

Müge Anlı acı haberi duyurarak Rahmi Özkan'ın bir süredir hastanede tedavi gören ablası Melahat Güney'in vefat ettiğini söyledi.

Program sunucusu Müge Anlı, Rahmi Özkan’ın programda yer almamasıyla ilgili “Çok değerli avukatımız Rahmi Özkan’ın ablası hayatını kaybetti. Başı sağ olsun, ailesine Allah'tan sabır ve başsağlığı dilerim” ifadelerini kullandı.

Rahmi Özkan'dan kahreden haber! Acı gerçeği Müge Anlı duyurdu

Anlı, açıklamasının devamında "Oruç Baba'nın yanında evi var diye bahsediyorduk hatırlar mısınız? Beni de en son iftara çağırmıştı. Canım benim nurlar içinde yatsın" ifadelerini kullandı. 

 

Ünlü avukat Rahmi Özkan'dan kahreden haber! Acı gerçeği Müge Anlı duyurdu ile ilgili etiketler Müge Anlı Müge Anlı İle Tatlı Sert rahmi özkan melahat güney
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.