Avukat, iş insanı ve şoförüne böyle saldırdı

Beşiktaş'ta tartıştığı iş adamına saldıran ve şoförünü vuran avukat tutuklanarak cezaevine gönderildi. Olay anına ilişkin görüntüler de ortaya çıktı. Güvenlik kameraları tarafından kaydedilen görüntülerde avukatın silahını çekip ateşlediği anlar bulunuyor.

Beşiktaş’ta dün akşam saatlerinde meydana gelen olayda avukat İbrahim S., ticari nedenlerle anlaşmazlık yaşadığı iş adamı Engin Musaoğlu’na silahlı saldırı düzenlemişti. Saldırıya uğrayan Musaoğlu yara almadan kurtulurken, şoförü Kutlu Muhammed O. bacağından yaralanmış, şüpheli avukat ise dün gece saatlerinde silahı ile birlikte emniyete giderek teslim olmuştu.

Adliyeye sevk edilen avukat İbrahim S. tutuklanarak cezaevine gönderilmişti. Avukatın iş adamına saldırdığı ve şoförünü bacağından yaraladığı anların güvenlik kamera görüntüleri ortaya çıktı.

Görüntülerde, avukatın ve işadamının tartıştığı sonra ise avukatın belinden silahı çıkartarak ateş ettiği ve şoförün sekerek yürüdüğü görülüyor.

Avukat, iş insanı ve şoförüne böyle saldırdı ile ilgili etiketler avukat Beşiktaş silahlı saldırı

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.