Avukat Hülya Kuran'ın eşi kim? Hülya Kuran Ahmet Kuran kardeş mi?

Hülya Kuran'ın eşi kim merak ediliyor. ATV'de yayınlanan Esra Erol'da programında yer alan Hülya Kuran'ın eşi kim sorusu, izleyenlerin merak konusu oldu. Peki Hülya Kuran Ahmet Kuran kardeş mi?

Esra Erol'da programına katılan ve çözülmez denen olay ve davaları bambaşka bir perspektifte ele alan avukat Hülya Kuran'ın eşi kim? Hülya Kuran Ahmet Kuran kardeş mi?

HÜLYA KURAN KİMDİR?

Esra Erol'da programına katılan Ahmet Faruk Kuran, Hülya ve Selami kuran çiftinin 2 çocuğundan biridir. Zeynep Kuran isminde bir kız kardeşi bulunan Ahmet Faruk Kuran avukatlık yapmaktadır. Ayrıca Ahmet Kuran Petrol Ürünleri İşverenler Sendikası'nın Gençlik Kolları Genel Sekreterliğini yapmaktadır.

Hülya ve Selami Kuran çiftinin 2 evladından birisi olan Ahmet Faruk Kuran annesi ve babası gibi Avukattır.

Avukat Hülya Kuran kimdir nereli kaç yaşında?

Avukat Hülya Kuran 1972 yılında Çanakkale'de doğdu. İlk, orta ve lise eğitimini memleketi Çanakkale'de tamamladı. Marmara Üniversitesi'nden 1996 yılından mezun olan Hülya Kuran aslen Çanakkaleli. Üniversiteden mezun olduğu yıl nikah masasına oturan Hülya Kuran kendisi gibi hukukçu olan Selami Kuran ile evli. Eşi Selami Kuran bir hukuk profesörü. Evli olan Hülya Kuran'ın biri kız biri erkek 2 çocuğu var. Hülya Kuran özel bir avukatlık firmasında çalışıyor.

Avukat Hülya Kuran'ın eşi kim? Hülya Kuran Ahmet Kuran kardeş mi? ile ilgili etiketler Esra Erol hülya kuran eşi kim hülya kuran ahmet kuran kardeş mi avukat hülya kuran eşi kim
GÜNÜN VİDEOSU

Pendik Belediyesi'nde CHP'li meclis üyesinden İmamoğlu önergesi! Ahmet Cin'den manidar cevap!

Pendik Belediye Meclisi’nde CHP meclis üyesi, İmamoğlu‘nun Pendik Belediye Meclisine resminin asılması ile ilgili önerge verdi. Pendik Belediye Başkanı Ahmet Cin, "Siz ne zaman Cumhurbaşkanımızın resmini asarsanız ben de o zaman İmamoğlunun resmini asacağım!" diyerek teklifi reddetti.