Avukat Gülistan ve küçük kızı boşanma aşamasındaki kocası tarafından kaçırıldı

Diyarbakır'da avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yaşındaki kızı, boşanma aşamasındaki kocası tarafından kaçırıldı. O anlar kameralara yansıdı. Avukat Tekin'in daha önce eski eşinden kızını kaçırdığına dair şikayetçi olduğu ve o dönemde eski eşinin tutuklandığı öğrenildi.

Diyarbakır’ın Kayapınar ilçesi Diclekent Bulvarı'nda, eşiyle boşanma aşamasında olan Avukat Türkan Gülistan Tekin ve velayeti kendisinde olan 2,5 yaşındaki kızı, iddiaya göre, boşanma aşamasındaki kocası tarafından kaçırıldı.

Mart ayında avukat Tekin, velayeti kendisinde olan ve mahkeme kararı gereği gün içerisinde babası tarafından görmesine yönelik karar bulunan 2,5 yaşındaki kızı B.D.G.'nin babası tarafından evden götürüldüğü ve 1 aydır kendisinden haber alamadığını iddia etmişti.

Avukat Gülistan ve küçük kızı boşanma aşamasındaki kocası tarafından kaçırıldı

Koca F.G., sabah saatlerinde boşanma aşamasındaki eşine sopa ile saldırı girişiminde bulunmuştu. Avukat Tekin, KADES uygulamasıyla durumu polis ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen polis, Tekin'in şikayeti üzerine F.G., gözaltına alarak karakola götürülmüştü. Taraflar, birbirinden şikayetçi olmayacak şekilde ifade verdikten sonra polis ekipleri, çocuğu babadan alarak anne Tekin'e teslim etmişti.

İHA

 

Avukat Gülistan ve küçük kızı boşanma aşamasındaki kocası tarafından kaçırıldı ile ilgili etiketler Diyarbakır eski eş kaçırma Türkan Gülistan Tekin

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.