Avukat filmi konusu nedir? İşte Avukat oyuncuları!

Bu akşam BEYAZ TV ekranlarında yayınlanacak Avukat filmi sinemaseverler tarafından merak ediliyor. Vatandaşlar Avukat filminin konusunu ve oyuncularını merak ediyor. Peki Avukat filmi konusu nedir? İşte Avukat oyuncuları!

Avukat filmi konusu nedir? Sorusu sinemaseverler tarafından sorulmaya başlandı. Bu akşam televizyon ekranlarında yayınlanacak olan Avukat filminin oyuncuları da araştırılıyor. Peki Avukat filmi konusu nedir? İşte Avukat oyuncuları!

AVUKAT FİLMİNİN KONUSU

Michael Clayton, New York’un en büyük şirket hukuku firmalarından birinde “sorun çözücü” olarak çalışmaktadır. Eskiden savcı olan ve polis bir aileden gelen Clayton, firmanın kurucu ortaklarından Marty Bach’ın emrinde, Kenner, Bach & Ledeen firmasının en kirli işlerini halletmektedir. Clayton müşterilerin pisliklerini temizler, arabayla vurup kaçma olaylarını örtbas eder, basında çıkan kötü haberleri düzeltir, müşterilerin mağazada hırsızlık yapan eşlerinin ya da kirli politikacıların olaylarının gizli kalmasını sağlar.

İşinden çok bunalmış ve hoşnutsuz olmasına karşın, firmasına sıkı sıkıya bağlıdır çünkü bir boşanma, kumar alışkanlığı ve başarısız bir iş kurma girişimi onu dağ gibi bir borçla baş başa bırakmıştır. Kenner, Bach & Ledeen firmasının en başarılı vekili ve çok zeki bir adam olan Arthur Edens görünüşe göre buhran geçirip, bunun sonucu olarak da tüm U/North davasını sabote etmeye kalkınca, bu öngörülemeyen felaketi düzeltmesi için Michael Clayton gönderilir. Michael Clayton bu süreçte nasıl bir adama dönüştüğü gerçeğiyle yüzleşmek zorunda kalır.

AVUKAT OYUNCULARI

George Clooney, Tom Wilkinson, Michael O'Keefe, Sydney Pollack

Avukat filmi konusu nedir? İşte Avukat oyuncuları! ile ilgili etiketler Sinema film avukat televizyon oyuncu
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.