Avrupa'yı Erdoğan korkusu sardı: Nefret kusuyorlar!

Batı medyasının son dönemde görevi artık Türkiye nefreti yaymak oldu.Hollanda’da iki Türk bakana diplomasi ve insanlık dışı muamele, Batı medyasının çirkin yüzünü bir kez daha gösterdi.

Batı medyası ve özelde Avrupa, son bir yılda yayınlarını Türkiye'ye ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a yönelik adeta bir nefret propagandasına dönüştürmüş durumda. Der Spiegel, The Stern, Le Point, L'Express gibi batı medyasının önde gelen yayın organları kullandıkları kapaklar ve haber dili ile Nazi yönetiminin propaganda dilini aşan bir karalama kampanyasını Türkiye'ye karşı yürütüyor. Söz konusu medyanın öne çıkan yayınlarından örnekler bu nefretin planlı bir stratejinin ürünü olduğunu ortaya koyuyor.

DERTLERİ BÜYÜYEN TÜRKİYE

Türkiye'nin 15 Temmuz darbe girişiminde verdiği mücadele sonrası söz konusu medyanın ayarları iyice bozulmuş durumda. Öyle ki, söz konusu yayın organlarının dünyadaki tek derdi Türkiye'nin büyümesi ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Türk halkıyla hemhal olması durumuna gelmiş durumda. Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da Batı'da yükselen anti-Türkiye ve anti-Erdoğan trendi bir söyleşi de “Tayyip Erdoğan, uluslararası sistemin kusurlarını, günahlarını yüzüne vuruyor. Onlara ayna tutuyor. Aynada gördükleri şeyden rahatsızlar. Fakat aynada gördükleri şeyi yani politikalarını değiştirmek yerine aynayı tutana saldırıyorlar. Cumhurbaşkanı bu kadar yüklenmelerinin, “otoriter, diktatör" demelerinin arkasında da bu yatıyor" sözleri ile açıklamıştı.

Avrupa'yı Erdoğan korkusu sardı: Nefret kusuyorlar! ile ilgili etiketler Avrupa Erdoğan batı nefret
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.