Avrupa'ya gitmek istediğini söyleyen Trabzonsporlu kaleci Uğur Çakır'dan Fernando Muslera itirafı

Trabzonspor'un 26 yaşındaki başarılı kalecisi ve kaptanı Uğurcan Çakır transfer söylentileriyle ilgili konuştu. Uğurcan Çakır, TRT Spor'a yaptığı açıklamada "İlle de Avrupa'ya gideyim demiyorum, zamana bıraktım. Mantıklı teklifler olursa Avrupa'da oynamak isterim" dedi. Öte yandan başarılı file bekçisi Galatasaraylı kaleci Fernando Muslera hakkında itiraflarda bulundu. Çakır Uruguaylı kalecinin, iş ahlakı olsun, profesyonelliği olsun, çok iyi bir kaleci ve örnek aldığı biri olduğunu ifade etti.

Trabzonspor'un başarılı kalecisi Uğurcan Çakır, Avrupa'ya transferi hakkında konuştu.

UĞURCAN'IN SÖZLERİ ŞU ŞEKİLDE:

"Öncelikle kutlamalardan hepimiz çok yorulduk. Şampiyonluğu çok hak ettik. Sezon başından beri her şey düzenli ve şampiyonluk elde edildi. Kutlamalar biraz bizi yordu ama çok mutluyuz. Çok gururluyuz. Taraftarlarımız da harika görüntüler verdi. Çok hak etmiştik. Vicdanımız çok rahat. Çok mutluyuz."

"ABDULLAH HOCAMIZIN EMEĞİ BÜYÜK"

"Hocamızın her şeyi planlıdır. Hangi gün ne antrenman yapılacak ne zaman izin yapılacak bunlar bize neredeyse 2 hafta önceden veriliyordu. Biz de hocamızın istediklerini elimizden geldiğince yerine getirmeye çalıştık. Ligin ilk yarısı özellikle üst üste galibiyetler aldık. Gün sonunda şampiyon olduk. Abdullah hocamınızın da bunda emeği büyük."

"AVRUPA'DA OYNAMAK İSTERİM"

"Her Trabzonsporlu futbolcunun hayalidir bu formayla şampiyon olmak. Aslında a takıma çıkınca bu hayal değil hedef olmuştu benim için. Transfer her sezon yazılıp çiziliyor. Hayırlısı neyse o olsun. Trabzonspor takım kaptanıyım. Sorumluluklarım var. İlle de gideyim demiyorum, zamana bıraktım. Mantıklı teklifler olursa Avrupa'da oynamak isterim. Premier Lig'i çok seviyorum ama her ligi gidip görmek lazım."

"MUSLERA BENİM BİR NUMARAM"

"Muslera bir numarada. İş ahlakı olsun, profesyonelliği olsun. Çok iyi bir kaleci ve örnek aldığım isimlerden birisi. Türk olarak Altay'ın çok esktra yetenekleri var. Ersin keza iyi kaleci. Bu sezon Adana Demir'deki Muric'i de çok beğendim. Ama Muslera benim bir numaram."

"SEZON SONUNDA ŞAMPİYON OLDUK"

"Başarımı çok çalışmaya borçluyum. Bireysel hedeflerim bir yere kadar, takımın hedefi şampiyon olmaktı. Takımınız iyi gidince sizin de istatistikleriniz artıyor. Sezon sonunda da şampiyon olduk. Çok mutluyuz."

Avrupa'ya gitmek istediğini söyleyen Trabzonsporlu kaleci Uğur Çakır'dan Fernando Muslera itirafı ile ilgili etiketler Süper Lig Galatasaray Trabzonspor Uğurcan Çakır Muslera
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.