Avrupa'nın önde gelen havayolu şirketlerinden Eurowings, Zafer Havalimanı'ndan sefer düzenleyecek

Türkiye'nin ilk bölgesel havalimanı olan ve Kütahya-Uşak-Afyon bölgesine hizmet veren Zafer Havalimanı'na Avrupa'nın önemli havayolu şirketlerinden biri uçuş düzenleyecek. Avrupa'nın önemli havayolu şirketlerinden Eurowings, Zafer Havalimanı ile Almanya'nın Düseldorf kenti arasında karşılıklı seferler düzenleyecek. EuroWings'in seferleri 29 Mayıs'ta başlayacak. Öte yandan Eurowings, 21 Temmuz’da da Stuttgart seferlerini başlatacak.

Türkiye’nin ilk bölgesel havalimanı olan Zafer Havalimanı’na yeni uluslararası uçuş hatları ile güçlenmeye devam ediyor.

Turizm Günlüğü'nde yer alan habere göre, Avrupa’nın önde gelen havayolu şirketlerinden Eurowings 29 Mayıs 2022 tarihinden itibaren Zafer Havalimanı – Düseldorf arasında karşılıklı sefer düzenlemeye başlayacağını duyurdu.

Pegasus Havayolları ve Corendon Airlines’ın ardından Zafer Havalimanı’nı uluslararası uçuşlarına ekleyen üçüncü havayolu şirketi olan Eurowings, 21 Temmuz’da da Stuttgart seferlerini başlatacak.

 

Avrupa'nın önde gelen havayolu şirketlerinden Eurowings, Zafer Havalimanı'ndan sefer düzenleyecek ile ilgili etiketler Stuttgart zafer havalimanı eurowings sefer Düseldorf
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.