Avrupa'nın göbeğinde uçuşlar iptal! İstanbul Havalimanı'na laf söyleyenler ise sessiz...

İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Heathrow Havaalanı'nda aşırı rüzgar nedeni ile uçuşların neredeyse tamamı iptal edildi. İstanbul Havalimanı'nda benzeri bir durum yaşandığında olayı siyasete bağlayıp tepki gösterenler ise bu haberi görmezden geldi.

TRT World Londra temsilcisi Fatih Er, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda  İngiltere’nin başkenti Londra’da bulunan Heathrow Havaalanında rüzgar nedeni ile uçuşların neredeyse tamamı iptal edildiğini duyurdu. 

25 BİN YOLCU BEKLEMEDE 

Er, paylaşımında "Aşırı rüzgar nedeni ile Londra Heathrow havaalanında hemen hemen uçuşların tamamı iptal edildi. British Airlines toplamda 140 uçuşunu durdurdu. 25 bin yolcu beklemede." ifadelerini kullandı.

İstanbul Havalimanı'nda benzeri bir durum yaşandığında olayı siyasete bağlayıp tepki gösterenler ise bu haberi görmezden geldi.

ALAY KONUSU OLDULAR

Bazı kullanıcılar Fatih Er'in paylaşımının altında o provakatörlerle alay etti.

İşte o paylaşım ve gelen bazı tepkiler:

Avrupa'nın göbeğinde uçuşlar iptal! İstanbul Havalimanı'na laf söyleyenler ise sessiz...

Avrupa'nın göbeğinde uçuşlar iptal! İstanbul Havalimanı'na laf söyleyenler ise sessiz... - Resim : 2

Avrupa'nın göbeğinde uçuşlar iptal! İstanbul Havalimanı'na laf söyleyenler ise sessiz... ile ilgili etiketler İngiltere İstanbul Havalimanı TRT World Rüzgar Fatih er uçuş
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.