Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü'nü Jeep Avenger kazandı!

Avrupa'da otomobil sektörünün en prestijli ödülü olarak kabul edilen Yılın Otomobili Ödülü'nü Jeep'in Avenger modeli kazandı. İşte detaylar...

Avrupa'nın dört bir yanından 60'tan fazla deneyimli otomobil gazetecisinin bir araya gelip seçtiği Avrupa'da Yılın Otomobili ödülü için finale kalan adaylar, geçtiğimiz yıl kasım ayında belli olmuştu.

Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü'nü Jeep Avenger kazandı!

27 otomobili inceleyen jüri üyeleri, bu modellerin sayısını yediye kadar düşürmüştü. Şimdi de jüri, bu otomobiller arasından Avrupa'da yılın otomobilini belirledi.

Kazanan otomobile geçmeden önce, finalistleri kısaca hatırlayalım.

Jeep Avenger

Kia Niro

Nissan Ariya

Peugeot 408

Renault Austral

Subaru Solterra/Toyota bZ4X

Volkswagen ID. Buzz

Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü'nü Jeep Avenger kazandı! - Resim : 2

Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü'nü Jeep Avenger kazandı!

23 ülkeden önde gelen 57 otomobil gazetecisinden oluşan bir jürinin oylamaları sonucu 328 puan alan Jeep Avenger, 2023 Avrupa'da yılın otomobili seçildi.

Jeep’in küçük SUV modeli, yakın zamanda tanıtılan birçok önemli otomobili geride bırakarak birinci olmayı başardı.

 

Avrupa'da Yılın Otomobili Ödülü'nü Jeep Avenger kazandı! ile ilgili etiketler Otomobil Volkswagen Hyundai Kia Nissan Peugeot Renault
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.