Avrupa'da pis bir oyun tezgahlanıyor

Fransa'nın ardından bu kez de Avusturya'da sinagogun yakınında gerçekleştirilen terör saldırısında ilk belirlemelere göre 7 kişi hayatını kaybetti. Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül, iki saldırının art arda gelmesine dikkat çekerek 'Avrupa'da pis bir oyun tezgahlanıyor' ifadelerini kullandı.

Avusturya'nın başkenti Viyana'da gerçekleştirilen terör saldırısında ilk belirlemelere 7 kişi hayatını kaybetti, çok sayıda kişi ise yaralandı.

Uzun namlulu silahlarla gerçekleştirilen terör saldırısına ilişkin Yeni Şafak Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Karagül dikkat çeken uyarılarda bulundu.

Avrupa'da pis bir oyun tezgahlandığını belirten Karagül sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı;

'Önce Fransa, şimdi Avusturya. Avrupa'da pis bir oyun tezgahlanıyor. İstihbarat teşkilatları yine, "İslam-Terör" kartını sahaya sürdü. Ama biz bu oyunu 30 yıldır izliyoruz.''

Avrupa'da pis bir oyun tezgahlanıyor

Avrupa'da pis bir oyun tezgahlanıyor ile ilgili etiketler İbrahim Karagül Viyana terör saldırısı
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.