Avrupa’da kaybolan mülteci çocuklar nerede? İşte korkunç gerçekler…

İki usta isim, Hürriyet yazarı-SuperHaber programcısı Nedim Şener ve SuperHaber yazarı-Güvenlik Uzmanı Mete Yarar ile “Memleket Aşkına” yeni bölümüyle yayında.

“Memleket Aşkına”nın yeni bölümünde Mete Yarar ve Nedim Şener, Türkiye’nin mülteciler için sınır kapılarını açık tutma kararının ardından Yunanistan sınırımızda yaşananlar masaya yatırıldı.

“AVRUPA’NIN UTANMAZLIK ÇAĞININ ÖRNEKLERİ”

Türkiye’nin yıllardır milyonlarca sığınmacıyı ağırlarken, bir defa bile Yunanlıların sergilediği insanlık dışı tutumu ortaya koymadığının altının çizildiği programda, batı emperyalizminin sömürü ve zulmü üzerine kurulduğuna dikkat çekildi.

69 BİN KAYIP MÜLTECİ ÇOCUK NEREDE?

Avrupa’nın Yunanistan sınırında mültecilere yönelik insanlık dışı uygulamaları sırasında, Yunanistan’dan mülteci çocukları aldığının hatırlatıldığı programda, Avrupa’da kaybolan 69 bin mülteci çocuğun akıbeti de sorgulandı. İnsan avı, organ ticareti ve cinsel istismar gibi korkunç gerçeklere vurgu yapılan Mete Yarar ve Nedim Şener ile Memleket Aşkına’da, kayıp mülteci çocuklar konusunda mutlaka harekete geçilmesi için çağrıda bulunuldu.

Mete Yarar ve Nedim Şener ile ‘Memleket Aşkına’ yeni bölümüyle SuperHaber YouTube kanalında…

YOUTUBE KANALIMIZA ABONE OLMAYI UNUTMAYIN!

 

Avrupa’da kaybolan mülteci çocuklar nerede? İşte korkunç gerçekler… ile ilgili etiketler Türkiye Suriye Yunanistan SuperHaber Mete Yarar İdlib Nedim Şener Memleket Aşkına Mülteci Saldırı Operasyon Avrupa Sığınmacı sınır çocuk mülteci emperyalizm
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.