Avrupa'da holiganizm hortladı! Manchester City taraftarını komaya soktular...

Bir Manchester City taraftarı dün akşam Club Brugge taraftarları tarafından komaya sokuldu. 63 yaşındaki Belçikalı City taraftarı yaşam mücadelesi veriyor. Blue Moon Belgium adlı City taraftar grubunun üyesi stat çıkışı boynundaki tuttuğu takımın atkısını vermek istemeyince holiganların saldırısına uğradı.

Manchester City'nin deplasmanda Club Brugge'ü 5-1 mağlup ettiği UEFA Şampiyonlar Ligi A Grubu maçı sonra bir City taraftarı Belçikalı holiganlarca dövülüp komaya sokuldu.

63 yaşındaki Manchester City taraftarının oğlu, babasının yaşam mücadelesi verdiğini yazdı. City'nin Belçika'daki taraftarı grubu "Blue Moon Belgium" üyesi taraftar, maç bittikten sonra saldırıya uğradı.

Taraftar grubunun Facebook sayfasında bir açıklama yapan oğul Jürgen, "Babam, Drongen'de bir mola sırasında City atkısı yüzünden korkakça saldırıya uğradı. Umarız failler bulunur ve cezalandırılır. İngiltere'nin ve Avrupa'nın her yerinde takımımızı destekledik asla saldırganlık yapmadık. Belçika'ya bir kez geldik ve sen ölüme terk edildin. Savaşmaya devam et baba. City aşkı" ifadelerini kullandı.

ATKISINI GÖRÜP SALDIRDILAR 

Belçikalı HLN sitesine göre Guido adlı yaralı taraftarın oğlu Jurgen, karşı karşıya geldiğinde babasının iki arkadaşını beklediğini açıkladı.

Olaylarla ilgili tanıklık, Guido'ya bir Brugge taraftarının nasıl yaklaştığını ve City atkının ondan nasıl alındığını ayrıntılarıyla anlatıyor.

Blue Moon Belgium grubunun yanı sıra İngiltere'den de 200'den fazla Manchester City taraftarının maça geldiği açıklandı.

Gruptaki ilk maçında RB Leipzig'i 6-3 mağlup eden Guardiola'nın takımı, 2. maçta PSG'ye deplasmanda 2-0 mağlup olmuştu. Club Brugge ise PSG ile 1-1 berabere kalıp, Leipzig'i dış sahada yenmeyi başarmıştı.

Premier League şampiyonuna deplasmanda galibiyeti getiren golleri Joao Cancelo, Riyad Mahrez (2), Kyle Walker ve Cole Palmer attı.

Avrupa'da holiganizm hortladı! Manchester City taraftarını komaya soktular... 

Avrupa'da holiganizm hortladı! Manchester City taraftarını komaya soktular... ile ilgili etiketler Manchester City Club Brugge UEFA Şampiyonlar Ligi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.